Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Το μεσημέρι σήμερα θα αποκατασταθεί η βλάβη στην Παλιόχωρα - Ένα 24ωρο χωρίς νερό η Κορυφή- Παλιόχωρα- Νεοχωρόπουλο

Βλάβη της υποβρύχια αντλίας του υδατόπυργου
στην Παλιόχωρα είναι η αιτία
Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να λάβει τέλος η ταλαιπωρία των κατοίκων της Κορυφής αφού από το μεσημέρι της Τρίτης δεν έχουν νερό στα σπίτια τους. Η αιτία της πολύωρης διακοπής της υδροδότησης είναι μια σημαντική βλάβη που υπέστη η υποβρύχια αντλία του υδατόπυργου της Παλιόχωρας και η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που.... αντλήσαμε μιλώντας με τον αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Πλατέος Στ. Δριστά, η υποβρύχια αντλία υπέστη ζημιά το μεσημέρι της Τρίτης και για να βγει από την θέση της για να
Στ. Δριστάς
επισκευαστεί, αφού δεν γίνεται να επισκευαστεί επιτόπου, απαιτούνταν η χρήση ενός μεγάλου μεγέθους γερανοφόρου οχήματος. Τέτοιο όμως όχημα δεν ήταν διαθέσιμο χτες Τρίτη και τελικά εξασφαλίστηκε η παρουσία του στον χώρο του υδατόπυργου για σήμερα το πρωί στις 7.
Μόλις γίνει ανάσυρση της αντλίας και επισκευαστεί θα τοποθετηθεί για να τεθεί σε λειτουργία ξανά το δίκτυο που υδροδοτεί την Κορυφή.
Υπομονή συνέστησε ο αντιδήμαρχος λέγοντας ότι αντίστοιχης έκτασης πρόβλημα αντιμετώπισε προ τριμήνου στο Πλατύ και το οποίο απαίτησε ένα 24ωρο για να επιλυθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: