Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Με εντατικούς ρυθμούς τα χορτοκοπτικά στον δήμο Αλεξάνδρειας - Δήλωση αντιδημάρχου Τόκα

Σωτ. Τόκας
αντιδήμαρχος καθαριότητας
"Φωτιά" πήραν τα χορτοκοπτικά του δήμου Αλεξάνδρειας εδώ και τρεις μέρες και καθαρίζουν δρόμους του δήμου από τα χόρτα πριν αυτά μεγαλώσουν και αφενός δημιουργούν προβλήματα στους οδηγούς κυρίως στις διασταυρώσεις και αφετέρου γίνονται αντιαισθητικά χαλώντας το τοπίο.
Όπως είπε στα τοπικά Χρονικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωτ. Τόκας οι υπάλληλοι του δήμου που προσλήφθηκαν πρόσφατα με συμβάσεις "έπιασαν αμέσως δουλειά και το.... αποτέλεσμα άρχισε να φαίνεται".
Ο αντιδήμαρχος παρακολουθεί από κοντά την δουλειά τους και δίνει οδηγίες ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση σε όλο το εύρος του δήμου και να μπει στην πορεία ένα πρόγραμμα για την συγκεκριμένη δράση.
Εκεί όμως που συνεχίζει να υφίσταται πρόβλημα είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων εξ αιτίας της τραγικής έλλειψης προσωπικού με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα να μην μπορούν να κάνουν τα δρομολόγια που έκαναν μέχρι και πριν έναν μήνα περίπου. "Το πρόβλημα θα λυθεί σε δεκαπέντε περίπου μέρες όταν θα έρθουν οι συμβασιούχοι που ήδη υπέβαλλαν ηλεκτρονικά αιτήσεις και θα στελεχώσουν τα αυτοκίνητα", είπε ο κ. Τόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: