Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Εκτός από χλωρίνες στην Αλεξάνδρεια πατάμε τα δέντρα - Κατά τα άλλα, σκληρή κριτική στο καφενείο από τους κάφρους

Κοιτάτε να δείτε τί ακριβώς συμβαίνει στην Αλεξάνδρεια από πολλούς συμπολίτες. Έβαλε ο δήμος δέντρα και μάθαμε ότι ορισμένοι κάφροι ρίχνουν.... χλωρίνες για να τα ξεράνουν διότι ενοχλούνται ή ρίχνουν τα απόνερα με χλωρίνες που πλένουν τα μαγαζιά τους αγνοώντας ότι κάνουν ζημιά.
Άλλοι ξύπνιοι σύγχρονοι κάφροι δεν βρίσκουν θέση να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους και αντί να περπατήσουν πενήντα μέτρα παραπάνω κάνουν μια όπισθεν και ...πάει το δέντρο που φυτεύτηκε μήπως και ομορφύνει η πόλη.

Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες όταν βρίσκονται στο καφενείο ή στις παρέες τους θα κάνουν κριτική και μάλιστα σκληρή για την καθαριότητα, για το ότι δεν έχουμε στον αστικό ιστό αρκετό πράσινο, για τους ρομά που "βρομίζουν" την πόλη και την καταστρέφουν και άλλα τέτοια ρατσιστικά. Μιλάμε για ποιότητα άλλου τύπου...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή, δυστυχώς ντροπή. Βρωμοχωριάτες είμαστε και θα είμαστε. Μηδέν σεβασμός σε οτιδήποτε και όπως είπες στα καφενεία να κάνουμε τον μεγαψύχο, τον δημοκράτη και βάλε. Τελικά τον μπάτσο με το γκλοπ θέλουμε απο πάνω μας μπας και στρώσουμε. Να κάνει ο δήμος τις απαραίτητες ενέργειες μην παραγίνει το κακό. Ας το καταγγελία στην αστυνομία ή όπου αλλού ορίζει ο νόμος. Ελεος με τους μακακες. Ας κάνουν στα σπίτια τους τα αίσχη που κάνουν σε δημόσιους χώρους.