Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Η παραίτηση Αλεξόπουλου είναι οριστική - Όλο το χρονικό του σήριαλ - Νέος δημοτικός σύμβουλος ο Γ. Θεοχάρης

αντιδημάρχου οικονομικών και διοικητικών είναι πολύς χρόνος αλλά ουδείς είπε τίποτα ούτε πήγε το μυαλό κανενός στην πραγματική αιτία της πολύημερης απουσίας του.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε και εμείς εδώ ζούμε. ΟΧΙ ένας συνεργάτης του Δημάρχου, αλλά ΜΙΑ συνεργάτης του Δημάρχου. Πού κάνη ότι γουστάρει. Σε ξέρω για αντικειμενικό γιατί μου χαλάς την γνώμη για σένα? Έχει σημασία το ΕΝΑΣ από το ΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ,ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ,

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι η επιστολή παραίτησης? Μήπως είναι φίμες?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά γιατί παραιτήθηκε; Θα μας πει ελπίζω. Γιατί αλλιώς θα είμαι πολύ βλακας. Που τον ψηφισα και σε επτά μήνες την έκανε Λούης

Ανώνυμος είπε...

Αλεξοπουλε εφερες κατι ψηφους στον γκυρινη. Εξαιτιας σου, τον ψηφισαν. Εχεις να πεις κατι για αυτο? Εαν δεν εχεις μου δειχνεις πως εισαι σαν τον λαγο. Την κοπανας με ελαφρυα πηδηματακια. Περιμενω την επιστολη παραιτησης σου, ΑΛΛΑ το κακό είναι ότι αυτοί που σε ψήφισαν περίμεναν κάτι άλλο απο εσένα. Συγνώμη δλδ αλλά και εγώ είμαι στους μακάκες που σε ψήφισαν. Δυστυχώς μάλλον. Αετός έβγαινες, κοτόπουλο κατάντησες.

Ανώνυμος είπε...

κριμα γιωτη καλα είναι η επιστροφη στα ροδάκινα όταν κανουν ολοι οι ασπρομαληδεσ κουμαντο οι γνωστεσ είναι μονο για παιδικη χαρα και για κορφολογισμα στα αμπελι =το μπαμ στον αλεξοπουλο ηταν καλο λαγωνικο δεν τον αφησεσ στην λεξη διαφανεια θυμησου τεχνολογε ---οσα τηλεφωνα να κανεισ δηθεν είναι η χαρα σου να αναλαβεισ ο επομενοσ δημαρχοσ ο γιωτησ και η αλεξανδρεια ξερει=

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ. ΓΚΥΡΙΝΗ ΞΥΠΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και καλά και εμείς έχουμε ρεπορτάζ 17 σύμβουλοι ήταν στην συγκέντρωση τι μπορεί να μείνει κρυφό? Εντύπωση όμως κάνει η τοποθέτηση του τεχνολόγου Ναλμπάντη. Δύο φάσεις είχε η συγκέντρωση , η πρώτη χωρίς το Δήμαρχο και τον Αλεξόπουλο και η δεύτερη όλοι μαζί. Τι ξέρει λοιπόν ο Ναλμπάντης και ζήτησε να μην αναφερθούμε σε προσωπικά, και ανάγκασε τον Αλεξόπουλο να αποχωρίσει? Τι ήθελε να κρύψει ο ποιητής? Αφού αυτό είναι το σοβαρότερο πρόβλημα? Αλλά ξέρει αυτός να ελίσσετε αφού το υποχρεωτικό ωράριο που απαιτούσε ο Γκυρίνης για παρουσία στο Δήμο έγινε υποχρεωτικό δίωρο και μετά στην επιχείρηση του!!! Και εγώ ο βλάξ δημότης πληρώνω!!!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Παραιτηση χωρις δημοσιοποιηση των λογων σε επιστολη δεν νοειται. Αν συμβει κατι τετοιο θα προκειται για πληρης αυτογελοιοποιηση του Αντιδημαρχου που σε καθε δημοτικο συμβουλιο παρουσιαζοταν απο τον δημαρχο ως ο απολυτος κυριαρχος, τοσο που να νοιωθουν πολυ μειονεκτικα τα αλλα προτοκλασατα στελεχη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ. ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

γεμησε η δημαρχια βε βαρια πτυχια με γεωπονουσ τεχνολογουσ για παρκα -και όχι για θεση γαρουφακη - καλα εκανε και εφυγε και οσοι σχολιαζουν είναι μεσα από το δημαρχειο-

Ανώνυμος είπε...

Ωρα καλη και να μας γραφεις φιλε νικο. Κουρασες εδω και τοσο καιρο γιατι λιγο πολυ γνωστο ηταν. Ηξερες τι θεματα ειχε η θεση που επελεξες (επελεξες εσυ) να παρεις. Οποτε ειναι αργα για δακρυα. Μπορουσες να αρνηθεις την θεση εξ' αρχης. Ο κοσμος πρωτο σε εβγαλε για να εισαι εσυ που θα βαλεις ταξη στα οικονομικα του δημου. Οτι επιστολη και να βγαλεις βερεσε θα την διαβασω. Η' το μαχαιρι στο κοκκαλο ή μην βγαζεις καν επιστολη φιλε νικο. Καντην απο την πισω πορτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο βαρουφάκης πιο γρήγορα θα έβγαζε ανακοίνωση λεμε ρε.κο κο κο. Μήπως το ξανασκέφτηκε?