Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Ναλμπάντης σε Παράσχου: Με 200χιλ.€ θα αποκαταστήσουμε τις ζημιές στους δρόμους 28ης Οκτωβρίου και στο Νησέλι

Κ. Ναλμπάντης         -           Κ. Παράσχου
εγκυμονούν κινδύνους για την σωματική τους ακεραιότητα. Για ακόμα μια φορά ετέθη στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χτες το βράδυ, αυτή τη φορά από τον δημοτικό σύμβουλος της μειοψηφίας Κ. Παράσχου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ Ναλμπαντη δεν σας σωζει τιποτε. Πεστε μας στους 7 μηνες ποια ειναι τα νεα εργα που ενταξατε σε διαφορα Ευρωπαικα προγραμματα. προφανως για αυτο πηγε ο κ Γκυρινης στις Βρυξελλες. Οχι μονο δεν ενταξατε νεα εργα, αντιθετα απενταχθησαν τα ενταγμενα απο την προηγουμενη Δκση. Ευτυχως τα αδεσποτα φιλε Κωστα τα εκλεισες μεσα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο τωρα για το ΠΑΣΧΑ, ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ κανενα δημοτη και σε παν αυτοφωρο. Αυτα αγαπητοι μου συνδημοτες μου. Καλο Πασχα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΦΙΛΕ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΡΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΦΙΛΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΣΠΑ ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

αν γινει το εργο αυτό εΓω θα γινω όχι δεσποτησ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ -ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΧΕΙΣ -----ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ------ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφια τι θελει και υπαρχει του Κιμωνα. Αυτος τελειωσε. Δεν το θελει κανενας. Με οποιο συνδιασμο παει χανει. θελει να το παιζει ηγετης, αλλα δεν το εχει και δεν του βγαινει. Ειναι για αποσυρση μαζι με τον Δημητριαδη,Κουγκα,Μοσχοπουλου, Βασιλοπουλο κλπ. Εχουν περασει στα αζητητα και καλα θα κανουν να συκωθουν να φυγουν και να μας αδειασουν την γωνια. Εχουν διαπρεψει στην Αυτοδιοικηση και τωρα καταξιωμενοι ολοι ας φυγουν με ψηλα το κεφαλι με πρωτο και καλλυτερο τον Δημητριαδη, αυτο τον μεγαλο ευπατρειδη που εγραψε την δικη του ιστορια και ακολουθει ο μεγαλος Κουγκας που θα γραψει την δικη του ιστορια με υπηρεφανια. Οπια πετρα και να συκωσεις απο κατω θα τον βρεις. Φυγετε κυριοι για να ελθουν οι αναπληρωματικοι, νεα παιδια και καθαρα. Σας Βαρεθηκαμε. φιλικοτατα. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.