Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Δημοτικό αναψυκτήριο στο Αμφιθέατρο θα κάνει ο Στ. Δελιόπουλος - Συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

Στ. Δελιόπουλος, πρόεδρος ΚΕΔΑ
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στ. Δελιόπουλος δρομολόγησε μια ενέργεια που αφορά στο χώρο του δημοτικού αμφιθεάτρου όπου λειτουργεί το Κολυμβητήριο, γήπεδα τένις, πέντε επί πέντε κλπ και συγκεντρώνει, τους θερινούς κυρίως μήνες, εκατοντάδες συμπολίτες που αθλούνται ή κάνουν τον περίπατό τους.
Ο κ. Δελιόπουλος και οι συνεργάτες του στο ....ΔΣ της ΚΕΔΑ θα στήσουν ένα δημοτικό αναψυκτήριο στο χώρο που αφενός θα λύσει την αναγκαιότητα των επισκεπτών του χώρου να έχουν έναν καφέ, αναψυκτικά κλπ και αφετέρου να αποκτήσει η επιχείρηση ένα έσοδο από την ενοικίαση του αναψυκτηρίου.
Για τον λόγο αυτόν μετέφερε ένα λυόμενο -προκάτ οίκημα που βρίσκονταν παρατημένο στην Ξεχασμένη εδώ και δεκαπέντε χρόνια και ήταν σε άθλια κατάσταση. Το προκάτ επισκευάστηκε, καθαρίστηκε και μεταφέρθηκε στον χώρο του Δημ. Αμφιθεάτρου.

Αντί λοιπόν να επαινεθεί για την απόφαση αυτή επιχειρήθηκε στην χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου να ακυρωθεί η ενέργεια και να του ασκηθεί κριτική διότι δεν ρωτήθηκε ο τοπικός πρόεδρος!!!

Το θέμα "σήκωσε" ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Χατζόπουλος που είπε ότι το λυόμενο αυτό θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ως κυλικείο από την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Έλα όμως ντε που η Ξεχασμένη δεν έχει ποδοσφαιρική ομάδα εδώ και πολλά χρόνια αλλά τώρα, αυτό το διάστημα θέλουν ορισμένοι τοπικοί παράγοντες να την ξαναλειτουργήσουν. Καλό και θεμιτό βέβαια είναι η πρωτοβουλία των τοπικών παραγόντων να ξαναστήσουν την ομάδα του χωριού πλην όμως το λυόμενο θα χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένη δράση και εξ άλλου το γήπεδο της Ξεχασμένης διαθέτει κάτω από την κερκίδα του κυλικείο.

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του δημάρχου στην απάντηση που έδωσε στον σύμβουλο της μειοψηφίας: Το λυόμενο το πήρε για να το αξιοποιήσει η διοίκηση, δεν το πήρε κανένας άσχετος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Στεφανε προσεχε.Δειχνεις μεγαλο ενδιαφερον και αυτο δεν αρεσει σε καπιους της Δκσης. Σε θελουν να σερνεσα Ι. Προσεξε θα εχει αδεια λειτουργιας και θα δοθει για εκμεταλλευση με διαγωνισμο το κυλικειο. Το κυλικειο του ΔΗΜΟΥ δεν εχει αδεια, τι κανει ο αρμοδιος Αντιδημαρχος. Επισης το κυλικειο του ΚΑΠΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ δεν εχει ουτε αδεια,ουτε με διαγωνισμο λειτουργει. ΠΡΟΣΕΞΤΕ της ΔΚΣΗΣ, διοτι οι αδιαφθοροι καραδοκουν και ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ των Οικονομικων τι κανει. ΠΙΟΣ θα λογοδοτησει. Καλο Πασχα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Δελιόπουλος και οι συνεργάτες του στο ....ΔΣ της ΚΕΔΑ θα στήσουν ένα δημοτικό αναψυκτήριο

Εύχομαι να είναι του Δήμου το εν λόγο αναψυκτήριο. Και να έχει τιμές Δήμου Αλεξάνδρειας χώρις υπερβολικό κέρδος(ότι ορίζει ο νόμος και άντε κάτι λίγο πιο πολύ). Μην δω να το αρπάζει στην διάρκεια κανένας συμφεροντολόγος - ψιλολαμόγιο.
Ε?

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρηθηκε φετος σε αλλη ιστοσελιδα της πολης μας να κατακλυζεται απο ευχες λογω εορτων ΠΑΣΧΑ απο αιρετους. Λυπαμε αλλα οι αιρετοι εχασαν καθε μετρο, καβαλησαν καλαμι και πιστευουν οτι με αυτο τον τροπο θα κερδισουν τους Αλεξανδρινους. Ειναι βαθια νυχτωμενοι. Δεν κερδιζεται ετσι ο Δημοτης. Πεθαναν αυτες οι τακτικες. οι Δημοτες μας δεν τρωνε τυρι. Κυριοι της Δκσης καθηστε και δουλεψετε και μην κοροιδευτε τον κοσμο. Φετος περιμεναμε τις ευχες σας για να κα νουμε Πασχα, διαφορετικα δεν θα γιορταζαμε Πασχα. Συνελθετε και λειτουργησετε σωστα. Διαγουμε την Εβδομαδα των παθων και εσεις μου φαινεται οτι βρισκεσθε σε αλλο κοσμο. Αλλα εαν δεν υπαρχει ΑΡΧΗΓΟΣ τι παθαινει το ποιμνιο, το τρωει ο ΛΥΚΟΣ Αυτο επαθε η Δημοτικη μας Αρχη. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. Με αγαπη.