Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Πολύ καλή η συναυλία στο Πλατύ αλλά ο κόσμος προτίμησε την ....Τρέμη!!! Συγχαρητήρια στους οργανωτές

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της χτεσινής συναυλίας
Κανονικά θα έπρεπε να είχε "πλημμυρίσει" το θεατράκι στο Πλατύ χτες το βράδυ αλλά ο κόσμος φαίνεται ότι έχει άλλες προτεραιοτητες, άλλα τον....
ενδιαφέρουν περισσότερο από το να επιλέξει να πάει να παρακολουθήσει μια μουσική συναυλία από ντόπιους καταξιωμένους καλλιτέχνες και μάλιστα εντελώς δωρεάν. Το εισιτήριο για την συναυλία ήταν ένα πακέτο μακαρόνια, ένα πακέτο ρύζι, ένα πακέτο ..φιλιά αν δεν μπορούσε κάποιος έστω και αυτά να αγοράσει.



Κι όμως, οι κάτοικοι του Πλατέος που διαθέτουν έναν πανέμορφο χώρο και καλλιτέχνες μουσικούς και τραγουδιστές δεν έκαναν τον κόπο να αφιερώσουν δυο ώρες το βραδινό της Παρασκευής και δεν γέμισε το θεατράκι των διακοσίων περίπου θέσεων.

Ας είναι όμως. Αυτοί που πήγαν είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Γιάννη Μακεδόνα και τους συνεργάτες του. Είχαν την ευκαιρία να δώσουν την αφορμή για να νιώσουν ικανοποίηση όλοι όσοι δούλεψαν εθελοντικά για να στηθεί η συναυλία. Τα μέλη δυο συλλόγων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν.


Στην συναυλία ήταν παρόντες ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης που έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ν. Μπρουσκέλης που είναι υπεύθυνος για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ο αντιδήμαρχος Στ. Δριστάς, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΟΜ Σ. Παντόπουλος και πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων του Πλατέος και των γύρω χωριών και το μέλος της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Λ. Κιοσέογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: