Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Π. Γκυρίνης: Διαψεύδω την εφημερίδα για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης - Το έργο συνεχίζεται κανονικά

Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι που γράφτηκε στην  τοπική εφημερίδα "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" σχετικά με τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), Αυτό που γράφτηκε ότι το έργο σταματάει δεν ισχύει, είναι αναληθές και το διαψεύδω. Το έργο συνεχίζεται κανονικά.

Με τον τρόπο αυτό "άνοιξε" την.... χτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης. Προφανώς, η πηγή ή η εκτίμηση της εφημερίδας ήταν λανθασμένη και καλώς ο δήμαρχος ξεκαθάρισε την κατάσταση αφού πρόκειται για ένα έργο κορυφαίας σημασίας και που αφορά στην διαχείριση των σκουπιδιών αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ Γκυρινη, η διαψευση ενος δημοσιευματος πρεπει να συνοδευεται απο παραστατικα εγγραφα, πιστευω αυτο να το γνωριζεις και επρεπε στο χθεσινο συμβουλιο να τα καταθεσεις. Δυστυχως δεν λες την αληθεια, πραγμα που εκανες και προεκλογικα. Το εργο εχει απενταχθει και δεν το γνωριζεις. Δεν μας απαντησατε τα αυτοκινητα του Δημου σε ποια Ασφαλιςτικη ειναι, μηπως ειναι σε εταιρια ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. Με τα ανεισπρακτα τι γινεται, θα μας πειτε. Ευτυχως πηρατε το ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. Πιστευω οτι τωρα ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ. Μπραβο σας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν βγαινει ο Δημητριαδης να μας πει για το εργο. Μα τι καθεται και δεν φευγει. Ξεπερασε και τον Σαμαρα. Αντιπολιτευση δεν κανει , απλως εκτιθεται και δεν αφηνει και τους αλλους να κανουν αντιπολιτευση. Εκλεισε ο κυκλος του. Ναπαει σπιτι του, παιρνοντας μαζι του και τον Κουγκα,ο οποιος μονο για την ταβερνα ειναι κα λος. Η κ Μοσχοπουλου θα κατεβει επιτελους απο τα εδρανα του Προεδρειου. Αρεσκεται να αυτοπροβαλλεται.Μηπως νομιζει οτι ειναι οτι και ο προεδρος δηλ. Γιατρος. Νοσοκομα ειναι. Ας ανοιξει λιγο το στομα της. Εχει καταπιει την γλωσσα της. Θελει να γινει και ΑΡΧΗΓΟΣ, ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. Βεβαια αλλος την φουσκοσε τα μυαλα και καβαλησε καλαμι. Και φυσικα ο Δημητριαδης, αυτος ο μεγαλος Δημαρχος, που δεν λεει να παραιτηθει. Εχουμε και τον Κιμωνα, τον μεγαλο ηγετη, μονο που φοβαται ακομη και τον ισκιο του. Καλος ειναι μονο να ανακατευει τα πραγματα, να μην παιρνει ευθυνη ποτε για τιποτε και ειναι παντα για την αντιπολιτευση. Ποτε μεχρι τωρα, δεν κερδισε ο συνδυασμος του σε Δημοτικες Εκλογες η σε Νομαρχιακες. Οπου παει χανει. Αυτος ειναι ο μεγαλος ΚΙΜΩΝ. Με αγαπη.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σας καίει ο αναπληρωτής κύριε Ανώνυμε 03:07 μ.μ. Μάλλον ο απερχόμενος δήμαρχος κος Δημητριάδης ήταν κολλητός σας και τα έκανε όλα πολύ καλά. Όπως π.χ. δεν μάζεψε τα ανείσπρακτα αν θυμηθώ τι χρέη παρέλαβε ο Δήμος - γι αυτό και χρωστάει και η τελευταία τρύπα του ζουρνά - το τελωνείο και και τα στρατόπεδα εδώ θα είμαστε να τα ξανασυζητήσουμε και ελπίζουμε να παραδεχτείς ότι ήσουν κακεντρεχής. Και τελευταίον ας μη ξεχνάμε πως πήρε ο απερχόμενος δήμαρχος τη Mercedes του Δήμου στη κατοχή του και πως έδωσε απευθείας ανάθεση την ασφάλιση του Δήμου Αλεξάνδρειας σε ασφαλιστή εκτός Δήμου Αλεξάνδρειας και με συνολικά ασφάλιστρα διπλάσια από άλλες προσφορές που κατατέθηκαν από ασφαλιστές του Δήμου. Θα ήθελα δε να δεις στο διαύγεια και ύστερα από ερώτηση στο Δήμο Αλεξάνδρειας ότι τα αυτοκίνητα του Δήμου είναι ασφαλισμένα σε ασφαλιστή της Αλεξάνδρειας πλην του αντιδημάρχου που εννοείται (για του λόγου το αληθές είναι σε κάποιον κον Παράσχο).
Σταματήστε τη λάσπη και αν είναι να ρίξουμε λάσπη και να σπείρουμε εντυπώσεις ρίξτε την επώνυμα και με στοιχεία. Το μόνο λάθος που κάνει ο αναπληρωτής είναι που κάθεται και ασχολείται με το τεμπέλη δήμαρχο ΜΑΣ.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Ανωνυμε 815μμ.Να συμφωνησω οτι τα αυτοκινητα του Δημου δεν ειναι στη δικια του ασφαλιστικη,ας μας πει στο επομενο Δημοτικο Συμβουλιο που ειναι ασφαλισμενα με τα παραστατικα εγγραφα, διοτι ο παρασχου ειναι συνσργατης της Εταιρειας του Αναπληρωτη και ως εκ του του εχει αναμειξη και το θεμα ειναι περισοτερο ηθικο και λιγοτερο ποινικο. Ας βγει λοιπον στο επομενο Δημοτικο Συμβουλιο με τα αντιστοιχα δηκαιολογητικα και να μας πει που ειναι ασφαλισμενα . Δεν θα τολμησει να το κανει γιατι ειναι λερωμενος. Περιμενω .Καλο πασχα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε μίλα επώνυμα και μη σπέρνεις εντυπώσεις και ο 08:15 τα λέει πολύ σωστά..Για όλα τα άλλα που προείπε ούτε κιχ δεν έκανες. Άσε τα περι ηθικής και πες μου σε ελεύθερη αγορά αν ένας και μόνος Αλεξόπουλος έχει στη κατοχή του, δλδ ιδιοκτησία του μια ολόκληρη ασφαλιστική εταιρία και δεύτερον να καθίσεις και να ψάξεις πόσους συνεργάτες μπορεί να έχει μια ασφαλιστική εταιρία σε μια περιοχή όπως είναι η Αλεξάνδρεια?? Ή μήπως ο Αλεξόπουλος είναι τόσο ΜΕΓΑΛΟΣ και μπορεί να ορίζει κατά τα δικά σου λεγόμενα το κάθε κ. Παράσχο?? Λάσπη ρίχνεις φίλε μου και αν είσαι άξιος φίλε μου κ άριστος γνώστης επί του θέματος βγες και ζήτα επώνυμα στο επόμενο δημ. συμβούλιο να κάνεις τη καταγγελία και εκεί ελπίζω να είναι, να σου απαντήσει και να σου κάνει και μια μηνυσούλα αν είναι μάγκας για τα περι λερώματος που του προσάπτεις. Με τη διαδικασία που το πας εσύ μάλλον, όποιος επαγγελματίας λέει καλημέρα με τον Αλεξόπουλο ,κ δυστυχώς για σένα είναι κοινωνικότατος, δεν θα πρέπει να ασχολείται με καμία προσφορά του Δήμου. Άρε ελλεεινοί Γιδιώτες που είμαστε. Βούρκος ήμασταν και θα είμαστε. Καλή Ανάσταση εύχομαι και κυρίως Ανάσταση ψυχών. Έχω σχολή οδηγών κάνοντας κ ασφάλειες με καταγωγή γονιών από Αλεξάνδρεια. Δεν συνεργάζομαι με το κ. Αλεξόπουλο. Έχω έδρα στη Θεσσαλονίκη κ έχω ασφαλισμένους πολλούς Δήμους. Μακάρι να είχαμε ασφαλιστικά γραφεία των γιών του κ. Αλεξόπουλου (όπου είναι άριστοι επαγγελματίες και πίστεψε έχουν από τα καλύτερα ονόματα της αγοράς πανελλαδικά.)Απλά μιλάω εκ πείρας, γιατί η προηγούμενη διοίκηση τα έδωσε με απευθείας ανάθεση (και με πείραξε πάρα πολύ) κ ενώ με τη νέα διοίκηση και έδωσα προσφορά παρόλο που ήμουν ακριβός συγκριτικά και είδα τη διαδικασία και θεωρώ ότι ήταν πεντακάθαρη. Συν του ότι ρώτησα κ ενημερώθηκα ότι μετά τη λήξη θα ζητήσουν προσφορές από όλους τους ασφαλιστές. Αυτά για να λέμε αληθειες και ας ψηφίσαμε κάτι αντίθετο. Με εκτίμηση, Κύριος Βασίλης.

ΥΓ Χάρη Μόχλα καλή δύναμη στο έργο σου.