Κυριακή 5 Απριλίου 2015

"Βόμβα" Εξαρχόπουλου: Γίνομαι ΣΥΡΙΖΑ αύριο το πρωί αν πάρτε τα λεφτά από τους καναλάρχες!!!

Ο Αποστόλης Εξαρχόπουλος είναι γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας εξ αιτίας της επαγγελματικής του δράσης. Είναι ιδιοκτήτης δυο σούπερ μάρκετ στην.... Αλεξάνδρεια. Επίσης, έχει θητεύσει και ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αλεξάνδρειας και γενικότερα ως άνθρωπος της πιάτσας και των κοινών έχει άποψη και δεν διστάζει να την εκφράζει δημόσια.
Σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το "παρών". Επίσης, δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνει ερωτήσεις ή κάνει παρατηρήσεις επί των προγραμματικών θέσεων του κόμματος όταν αυτό ήταν αντιπολίτευση ούτε και τώρα που έχει γίνει κυβέρνηση.

Χτες, ο Απ. Εξαρχόπουλος ζήτησε και πήρε πρώτος το λόγο και εκτός των άλλων έκανε μνεία στην απόφαση της κυβέρνησης να απαιτήσει από τους καναλάρχες σαράντα εκατομμύρια ευρώ.
Ο ίδιος δήλωσε ότι θεωρεί αδύνατον να πληρωθούν αυτά τα λεφτά εξ αιτίας της δύναμης που κατέχουν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ και είπε χαρακτηριστικά ότι "αν τα πάρει η κυβέρνηση αυτά τα λεφτά εγώ θα βγω δημόσια και όχι μόνο θα στηρίζω αλλά θα φωνάζω για τον ΣΥΡΙΖΑ".

Πάντα απρόβλεπτος ο Απόστολος....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ