Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Πρόταση Μπρουσκέλη για να δοθεί όνομα δρόμου στην Αλεξάνδρεια στον Κωστή Στεφανόπουλο

Πριν από λίγο άρχισε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξάνδρειας και ο πρόεδρος του σώματος έκανε μια εκτενή αναφορά στον θανόντα πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Κωστή Στεφανόπουλο που ως γνωστόν είναι ο πρώτος πρόεδρος της.... χώρας που επισκέφθηκε τον δήμο Αλεξάνδρειας επίσημα και τιμήθηκε από αυτόν το 2002 επί δημαρχίας Δημούλη.

Ο Ν. Μπρουσκέλης πρότεινε ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης του πολιτικού ανδρός που διέθετε υψηλό ήθος και αξία να δοθεί το όνομά του σε δρόμο της πόλης.
Με την πρόταση του προέδρου συμφώνησε ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα προτεινα να ονομαστει καποια οδος επιτελους,
Οδος Ελληνα Φορολογουμενου.
Απλα μπρουσκελη, γκε γκε? Αντε με τις ιστοριες μην πω τιποτε αλλο τους καθενος σας. Ξαφνικα γινεστε ευαισθητοι. Δε κοιτας γυρω σου καλυτερα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα διαφωνήσω με την πρότασή σου. Πρέπει όμως να μην γίνεσαι τόσο απότομος και να μη ισοπεδώνεις τους πάντες και τα πάντα γιατί αδικείς πρόσωπα. ο Μπρουσκέλης φίλε μου όχι μόνο βοηθάει τον κόσμο που του χτυπάει την πόρτα αλλά κάτι περισσότερο. και στον δήμο που βρίσκεται το κομμάτι αυτό με το παντοπωλειο και τη διανομη βοήθειας έχει στην ευθυνη του και γνωρίζει από πρώτο χέρι τηνκατασταση.

Ανώνυμος είπε...

Το κοινωνικό παντοπωλείο είναι δωρεές απο απλούς πολίτες και όχι μόνο.
Σε αυτούς αξίζουν τα μπράβο και όχι στον κάθε διαχειριστή . Σε αυτούς που κάνουν δωρεές απο το υστέρημά τους. Οχι σε αυτούς που τυνχάνει να βγαίνουν φωτογραφίες σε τοπικά μέσα και να καμμαρώνουν.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...γιατί γράφεις ώς ανώνυμος? Μάλλον δείχνεις ότι έχεις ονοματεπώνυμο.