Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Στ. Δελιόπουλος: Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο δήμαρχος και.... Αγνοείται η τύχη της "σαμπάνιας"

Στ. Δελιόπουλος
πρόεδρος ΚΕΔΑ
Το όνομά του απασχόλησε τον τοπικό τύπο και τα πηγαδάκια στα καφενεία το τελευταίο διάστημα. Χρησιμοποιήθηκε το όνομά του γιατί και ο ίδιος έδωσε αφορμές και ως ένα βαθμό την δυνατότητα εξ αιτίας της στάσης του στην απόφαση του δημάρχου να προχωρήσει ο δήμος στην έκδοση της δημοτικής εφημερίδας και την οποία ο ίδιος θα αναλάμβανε ως εκδότης αφού είναι πρόεδρος της ΚΕΔΑ και η εν λόγω επιχείρηση έχει μέσα στις δραστηριότητές της και αυτή τη δράση.


Ο Στέφανος Δελιόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ λοιπόν.... χάλασε τη "σούπα" σε όσους τον μετρούσαν στο "άλλο" στρατόπεδο και σε όσους εκ των αντιπάλων του Γκυρίνη του ασκούν κριτική χωρίς μέτρο, χωρίς δεοντολογία, χωρίς ήθος και επίπεδο. Όλοι αυτοί προσμετρούσαν τον Δελιόπουλο ως εν δυνάμει σύμμαχό τους και αντίπαλο του Γκυρίνη. Επικράτησε λοιπόν η ψυχραιμία και η λογική και όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα και σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής βρέθηκε ο κοινός τόπος και επαναβεβαιώθηκε η συναπόφαση να συνεχίσουν όλοι μαζί ως το τέλος της θητείας τους και να δώσουν μαζί τη μάχη των επόμενων εκλογών.

Βέβαια, αυτή η ψύχραιμη στάση του Δελιόπουλου δεν άρεσε και αμέσως βγήκαν "νύχια" από τα διάφορα παπαγαλάκια και τους κουκουλοφόρους του τοπικού γίγνεσθαι. Το γεγονός αυτό προκάλεσε εκνευρισμό και ως έναν βαθμό πανικό αφού πλέον η έκδοση της δημοτικής εφημερίδας είναι δρομολογημένη υπόθεση, η ενότητα αντίληψης μεταξύ δημάρχου και προέδρου ΚΕΔΑ για το εν λόγω θέμα και όχι μόνο γι αυτό αλλά και για το σύνολο της ασκούμενης πολιτικής στο δήμο είναι δεδομένη. Συνεπώς;
Συνεπώς ο εκνευρισμός των "άλλων" που περίμεναν να τρωθεί η ενότητα της δημοτικής ομάδας και της παράταξης γενικότερα είναι δικαιολογημένος και εν πολλοίς αναμενόμενος. Γιατί, δεν είναι και το καλύτερο σκηνικό να έχεις στρώσει το τραπέζι, να έχεις βάλεις τα ποτήρια και να έχεις τη σαμπάνια στα χέρια και εκεί που την ανοίγεις να γίνει διακοπή της ΔΕΗ και το πάρτι να χαλάσει. Η τύχη της σαμπάνιας αγνοείται.

Στ. Δελιόπουλος και Κ. Ναλμπάντης
Και σα να μην έφταναν τα παραπάνω, βγαίνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ στο ραδιόφωνο και στον Τ. Καμπάνη προχτές και σε σχετική ερώτηση κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο δήμαρχος πρόσφατα ότι δηλαδή θα κόψει τα πόδια σε όσους διαταράξουν το κλίμα στην δημοτική του ομάδα στο όνομα των προσωπικών τους φιλοδοξιών για τις οποίες όμως είναι χαρούμενος που υπάρχουν και καλοδεχούμενες.
Ήταν μια ερώτηση του Καμπάνη προς τον Δελιόπουλο με σαφή περιεχόμενο αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ο δήμαρχος "φωτογράφισε" στην απάντησή του τον αντιδήμαρχό του Κώστα Ναλμπάντη ο οποίος φέρεται να έχει βλέψεις να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του 2019.
Ο Στ. Δελιόπουλος λοιπόν είπε ότι "ασπάζομαι τις απόψεις του δημάρχου, κάτι θα ξέρει περισσότερο. Ο κόσμος μάς εξέλεξε για να βγάλουμε ένα πρόγραμμα σε βάθος πενταετίας. Το ότι ο δήμαρχος επιτρέπει, το θεωρεί θεμιτό και λογικό κάποιος από μας να έχει βλέψεις για το μέλλον είναι λογικότατο, δεν το απαγόρεψε. Απλά, δε θέλει να δημιουργείται θέμα μέσα στη διοίκηση και στην δημοτική ομάδα, αυτό είπε ο δήμαρχος.." είπε ο πρόεδρος και καθάρισε με το θέμα αφού όλοι καταλάβαμε ότι πλέον θα είναι ένας από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του δημάρχου και από τα πρώτα "βιολιά" της μάχης του 2019....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥΣ.
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δελιόπουλος είναι ωραίος ρε. Και κάνει δουλειά στην ΚΕΔΑ. Μην ακούσει κανένα, αυτά που του λένε είναι μαλακίες. Να μείνει μεσα γιατί στο τέλος θα υπάρχουν 2 συνδυασμοί.γκυρινη και ΣΥΡΙΖΑ αν ακόμη θα υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Ας αλλάξουν το όνομα του δήμου Αλεξάνδρειας σε Τόλμη και γοητεία. Τηλεοπτικό σήριαλ παλιάς κοπής έχουν καταντήσει.Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη.