Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Λούφαξαν οι ρατσιστές και αποστομώθηκαν όσοι έλεγαν ανοησίες για τα προσφυγόπουλα- Τα Χριστούγεννα αρχίζει η φοίτηση- Ήρθαν τα λυόμενα στο 722


αντιδράσεις που προέκυψαν εξ αιτίας της συμπεριφοράς τους ανακάλυψαν ως «ακλόνητο» επιχείρημα το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν και ότι δεν είναι ρατσιστές και ξενοφοβικοί και ότι αν η συνάντηση αυτή γινότανε έγκαιρα τότε δεν θα είχε «ανοίξει μύτη». Είναι προφανές ότι επικράτησε η κοινή λογική και κάτω από το βάρος των αντιδράσεων αφενός και υπό την απειλή του νόμου που είναι ξεκάθαρος σταμάτησαν οι φωνές και οι ρατσιστικές ανοησίες που ακούστηκαν κατά κόρον τις ημέρες της ντροπής και οι πρωταγωνιστές λούφαξαν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ εμπάθεια για μια πόλη και τους κατοίκους της, που δέχθηκαν όλους αυτούς τους κατατρεγμένους χωρίς (ας πούμε) να ανοίξει μύτη.
Κατευθείαν να ορμήξεις σε όλους . Μπορεί να υπήρχαν, ένας , δύο , δέκα , αλλά εως εκεί. Εσύ στοχοποιείς όλους ή μάλλον σχεδον όλους τους κατοίκους την πόλης εκτός απο εσένα και την μικρή παρέα σου.
Συγνώμη αλλά εσύ είσαι ρατσιστής.
Αντί να αναδείξεις πως δέχθηκαν οι κάτοικοι της πόλης μας αυτούς τους ανθρώπους που έχασαν την πατρίδα τους (με συμπάθεια, χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα οι κάτοικοι της πόλης μας) εσύ τους κατηγορείς.
Τελικά ρατσιστές είστε οι πέντε έξι απο την μια πλεύρα και οι άλλοι πέντε έξι απο την δική σου πλευρά. Αααα, ξέχασα υπάρχει και η πλευρά που πρέπει πάνω σε αυτά τα παιδάκια να πουλήσει μούρη τάχα μου , του προστάτη επειδή θέλoυν προβολή διότι δεν παν καλά και οι δουλειες τους .
Καληνύχτα σας και απο την μια πλευρά και απο την άλλη. Οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα. Εσείς οι ελάχιστοι με τις ακραίες ιδέες σας , έχετε πρόβλημα. Και απο αριστερά και απο δεξιά.
Καλύτερα να σας απομονώσουμε ρατσιστές.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ........1.Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ 2ο ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ...2. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΟΧΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΛΠ 3, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΘΕΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΜΟΧΛΑ Κ ΣΙΑ ΑΜΑ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. 4. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗ ΓΙΑ 3-4 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.....5, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ...6. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΛΙΔΩΡΗΘΗΚΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΑΦΕΛΩΣ ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΩΣ ...ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.....7. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ...ΧΤΕΣ...8.ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΟΥ....ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ...ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.....9. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ....ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ....10....ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.....Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ....... ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΣΙΩΠΗΡΑ ΚΑΙ ....ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ........ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΔΕΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ..... ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.....ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ..........ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.....