Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Επιπλέον παιδιά στους παιδικούς αποφασίζει ο δήμος Αλεξάνδρειας- Τα παπαγαλάκια της συμφοράς όμως θα το κάνουν "γαργάρα"

Με εντολή του δημάρχου Π. Γκυρίνη
ο ΟΠΑΚΟΜ αυξάνει τις εγγραφές δίνοντας
λύση στο πρόβλημα
δυνατότητα να φιλοξενηθούν κι άλλα παιδιά έρχεται η απόφαση του ΔΣ του ΟΠΑΚΟΜ και αποκαθίσταται η "τάξη".
Παντόπουλος Θανάσης
πρόεδρος ΟΠΑΚΟΜ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε ρε φίλε, από την τσέπη τους τα πληρώνουν?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 7.01. Το δημόσιο χρήμα δεν ανήκει σε καμία διοίκηση ή δήμαρχο ή υπουργό. Το δημόσιο χρήμα ανήκει σε όλους εμάς τους πολίτες και θα πρέπει να θεωρήσουμε πώς ο,τι πληρώνεται με δημόσιο χρήμα, ένα μέρος το βάζουμε όλοι μας από την τσέπη μας. Οι διοικούντες οφείλουν να κάνουν ορθολογική και σωστή χρήση του δημόσιου χρήματος.
Είναι απορίας άξιο πώς τοποθετούνται πολλοί σχετικοί και μη και κρίνουν με δυσμενή σχόλια ότι πχ ο δήμαρχος επρεπε να πληρώσει επιδόματα ευθύνης σε υπαλλήλους που είναι ασαφές από τα δεδομένα αν το δικαιούνται ή όχι. Και το λέω αυτό όχι γιατί το γνωρίζω εις βαθος το θέμα, αλλά γιατί γνωρίζω πως αν κάποιος δικαιούται κάτι το παίρνει νόμιμα και δεν χρειάζεται τη συγκατάθεση κανενός δημαρχου. Πολύ θόρυβος είχε δημιουργηθεί με αυτό το θέμα και ακόμη και τώρα πολλοί όπου βρεθούν και όπου σταθούν το κάνουν θέμα.
Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως με τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεχτικοι και ιδιαίτερα οι διοικούντες. Ακόμη και μια πιθανότητα να υπάρχει να δοθεί κάτι σε κάποιον χωρίς να το δικαιούται θα έπρεπε να είναι κατακριτέο από όλους μας γιατί στην ουσία το παίρνουν από την τσέπη μας. Η απορία μου λοιπόν έγκειται στο γεγονός πως αντί να υποστηριχθεί ο χ δήμαρχος για την επιλογή του να το ψάξει νομικά το θέμα και να προστατεύσει το δημοσιο χρήμα , βγήκαν πολλοί και τον 'διεσυραν' γιατί δεν έδωσε τα επιδόματα...αφού "ωχ,έλα μωρέ τώρα, δικά του είναι τα χρήματα?" Αυτός όμως ο ωχαδελφισμος έφερε την Ελλάδα στην τωρινή της κατάσταση. ..σε μια στείρα πνευματικά κοινωνία γεμάτη παθογένειες και κανένα αντανακλαστικο να αντιδράσει. Δεν άκουσα και δεν διάβασα πουθενά πώς έτσι πρέπει να φέρεται μια διοίκηση μέχρι να ερευνηθεί το θέμα κσι να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Επίσης, δεν άκουσα από κανέναν "λασπολογο" να κάνει θέμα ούτε καν δεύτερη είδηση για τα επιδόματα των 170.000 ευρώ που δόθηκαν παράνομα από την προηγούμενη διοίκηση. Και τα γράφω όλα αυτά για να αναρωτηθω αν τελικά στην Ελλάδα ένας "καούμποι παραβατης" μπορεί να κάνει ο,τι θέλει έχοντας το ακατολογιστο κσι την πλήρη στήριξη των ανωτέρω ενώ κάποιος που ακολουθει τους νόμους και το ηθικα σωστό, δίνεται στο πλήθος προς κατάσπαραγμο .
Αλήθεια, τελικά ο Έλληνας θέλει να αλλάξει ή οι συνήθειες της διαφθοράς, του ωχαδελφισμου,του δεν βαριέσαι είναι τόσο βαθιά ριζωμένες μέσα του?
Α.Ν. ένας πράγματι απορημένος πολιτης

Ανώνυμος είπε...

Μία. Καλή κουβέντα σε αυτό το Δήμο δεν ακούς ΕΛΕΟΣ!¡¡!!



Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στην ανώνυμη 6: 11 Θέλω να επισημάνω πως τις ρουφιανιές πολλοί αγάπησαν τις ρουφιάνες, ουδείς. Ο καιρός τις κουκούλας, και του φασισμού έχουν περάσει ανεπίστρεπτα . Πολιτικές τις συμμορίας τις Χρυσής αυγής δεν θα περάσουν. Και φυσικά αυτά δεν αφορούν τον ΔΗΜΑΡΧΟ. Και ο νοών νοείτο!!