Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Δύο σύμβουλοι της Βέροιας αρνήθηκαν το αυτονόητο- Δε δίνουν το δημαρχείο στο Πασόκ για να ψηφίσουν τα μέλη του την Κυριακή- Στη ΝΔ το είχαν δώσει

αίθουσας του ισογείου του δημαρχείου ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί ως χώρος που θα ψηφίσουν τα μέλη το Πασόκ του δήμου για να αναδείξουν τα νέα τους κομματικά όργανα την ερχόμενη Κυριακή. Η αρνητική στάση των Ορφανίδη και Παπαγιάννη μπλόκαρε προσωρινά την λήψη απόφασης αφού απουσίαζαν πάρα πολλοί σύμβουλοι από την συνεδρίαση και βρήκαν ευκαιρία να αναδειχτούν οι εν λόγω δυο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ..... ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟ....ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ..... ΕΓΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.......ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.......ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ....ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ...... ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ,ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΛΠ.