Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Επίθεση Γκυρίνη- Δελιόπουλου στους περίεργους και γραφικούς που πασχίζουν άσκοπα

-ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ 


Με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Στέφανος Δελιόπουλος και ο δήμαρχος Π.  Γκυρίνης επιτέθηκαν στους γνωστούς γραφικούς και μη εξαιρεταίους, αυτούς τους γραφικούς που ψάχνουν ρόλο στα τοπικά πράγματα αλλά δε....
βρίσκουν χρόνια τώρα, αυτούς που πασχίζουν με κάθε τρόπο να γίνουν γνωστοί και συνδιαμορφωτές των κοινών αλλά οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό αφού είναι πουκάμισα αδειανά.

Η επίθεση των δυο έγινε διότι αυτή η μερίδα που ο δήμαρχος αποκάλεσε «περίεργους» ο δε πρόεδρος της ΚΕΔΑ «μερίδα του τύπου» γιατί προφανώς είναι πολύ ευγενικός ακόμα, ασχολείται με άκρως γελοίο και ηλίθιο τρόπο σχετικά με τις συναυλίες που διοργανώνει ο δήμος και η ΚΕΔΑ στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που υλοποιούνται κατά βάση στο δημοτικό αμφιθέατρο.

«Ασχολούνται με το κόστος της συναυλίας, είπε ο δήμαρχος και συνέκρινε την στάση των δημοτών της Βέροιας που όπως είπε «όλες οι συναυλίες που έκανε κόστισαν 110 χιλιάδες ευρώ και καμιά δεν είχε ανταποδοτικότητα αφού όλες είχαν ελεύθερη είσοδο». Ενώ, συμπλήρωσε, εμείς βάζουμε ένα εισιτήριο και με τον τρόπο αυτό επιστρέφουν χρήματα στο ταμείο. Ο Π. Γκυρίνης σημείωσε ότι η ενασχόληση αυτών των "περίεργων" με το θέμα αυτό "κάπου αλλού αποσκοπεί". Ανοιχτό γράμμα διαβάζει ο δήμαρχος.

Ο Στ. Δελιόπουλος τόνισε ότι γίνεται μια επίθεση στην απόφαση της επιχείρησης να διοργανώσει την συναυλία με την Μ. Ασλανίδου και είπε ότι η απόφαση ελήφθη ομόφωνα στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΑ και ότι το συνολικό κόστος δε διαφέρει από όλες τις προηγούμενες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Συνεπώς δεν τίθεται κανένα ζήτημα κόστους. Συνέχισε λέγοντας ότι επικρατεί ο λαϊκισμός σε όλους αυτούς που ισχυρίζονται ότι τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να οδηγηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο κλπ αφού η ΚΕΔΑ λειτουργεί με συγκεκριμένο πλαίσιο και σκοπό και υπάρχουν άλλες υπηρεσίες ή δημοτικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με την κοινωνική πολιτική κλπ.

Είναι προφανές ότι αυτοί οι περίεργοι, αυτοί οι διαχρονικά γραφικοί ψάχνουν εναγωνίως να βρουν ρόλο και μετερχόμενοι τέτοιες γελοιότητες νομίζουν ότι θα τα καταφέρουν. Νομίζουν ότι θα μεταπηδήσουν από το επίπεδο του γραφικού στο επίπεδο του σοβαρού. Είναι δύσκολο όμως και αν δεν το γνωρίζουν θα το μάθουν εμπειρικά.

Τέλος, όποιος βιαστεί να πέσει στο ίδιο τρυπάκι με τους γραφικούς δεν έχει παρά να κάνει μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο και να δει τα δεκάδες φεστιβάλ, εκδηλώσεις κλπ που είναι της ίδιας στάθμης και ποιότητας με αυτές που διοργανώνει ο δήμος Αλεξάνδρειας φέτος. Δε γίνεται σε όλη την Ελλάδα να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και στην Αλεξάνδρεια επειδή το θέλουν πέντε γραφικοί, πέντε ασημαντότητες, να τους γίνει το χατήρι.

Επίτηδες δεν αναφέρομαι ονομαστικά στους γραφικούς διότι θα πάρουν αξία και αυτό ακριβώς επιδιώκουν. Οπότε, ορθώς έπραξαν οι Γκυρίνης και Δελιόπουλος που δεν τους ονομάτισαν. Αυτοί κατάλαβαν….

1 σχόλιο:

ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΣΥΝ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ- ΠΑΡΑΠΟΝΟ=ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ=