Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Κόστισε λιγότερα από ένα πανηγύρι στα χωριά η συναυλία της Ασλανίδου- Έκτακτη παραγγελία κιβωτίων με ξύδι!!!

Δυο χιλιάδες κόσμου μέσα και εκατοντάδες απ΄ έξω στην συναυλία
Θα κάνω ένα μικρό σχόλιο για την συναυλία της Ασλανίδου διότι μια δράκα γραφικών επιχείρησαν να την αναγάγουν σε μείζον πολιτικό θέμα μη βρίσκοντας προφανώς άλλες «γωνίες» στην ασκούμενη πολιτική εκ μέρους της διοίκησης του δήμου για να της ασκήσουν κριτική. Και πώς να βρουν «γωνίες» όταν η.....
όλη δράση τους και επαφή με την κοινωνία περιορίζεται σε δυο καφέ της πόλης άντε και κάποιο μπαρ.

Η  εκδήλωση, όπως είπε ο Δελιόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κόστισε 20 χιλιάρικα συνολικά. Σ΄ αυτά συμπεριλαμβάνεται τόσο το κόστος των καλλιτεχνών όσο και η διαμονή τους, οι φόροι προς το κράτος, τα πνευματικά δικαιώματα κλπ. Είκοσι χιλιάρικα κομπλέ, που θα έλεγε και ένας του χώρου. Δε μπαίνω στην συζήτηση ότι και τα προηγούμενα χρόνια το κόστος ήταν ανάλογο διότι δεν είναι το θέμα μου.

Η συζήτηση είναι αν η συναυλία στην οποία έδωσαν το «παρών» πάνω 2.500 άτομα, μέσα κα έξω από το δημοτικό αμφιθέατρο ήταν πετυχημένη, αν άξιζε, αν όλοι αυτοί οι συμπολίτες που πήγαν ως εκεί διασκέδασαν. Αν τελικά το εγχείρημα της ΚΕΔΑ έπιασε τόπο. Κατά γενική ομολογία οι πάντες διασκέδασαν. Νεολαία και μεγαλύτεροι που ήταν στο δημοτικό αμφιθέατρο τραγούδησαν, έκαναν κέφι και πέρασαν καλά βρε αδερφέ.

Στ. Δελιόπουλος
απόλυτα ικανοποιημένος
Πόσο κόστισε η εκδήλωση στο ταμείο της ΚΕΔΑ, στο δημοτικό ταμείο; Κόστισε μόλις 1700 ευρώ αφού εισπράχτηκαν από τα εισιτήρια 18.300 ευρώ. Ναι, η εκδήλωση αυτή που συγκέντρωσε τόσες χιλιάδες κόσμου κόστισε στο δημοτικό ταμείο λιγότερα λεφτά από όσο κοστίζει ένα πανηγύρι σε κάποιο χωριό που διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος!!!

Λοιπόν, επειδή η βλακεία είναι αήττητη δεν μπαίνω σε καμιά αντιδικία με τους  βλάκες που δυστυχώς είναι πολλοί και ζούμε ανάμεσά τους. Αντί να κάνουμε κουβέντα για την ποιότητα και την χρονική διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων, για να κάτσουμε να βρούμε ένα modus viventi για τα πολιτιστικά πράγματα του τόπου, αντί να μιλήσουμε στα σοβαρά για σοβαρά πράγματα πέφτουν στη λούμπα και καλοπροαίρετοι που στήνουν κάποιοι γραφικοί και χάνουμε το δάσος βλέποντας μόνο το δέντρο.

Θα πρέπει να χρειάστηκαν αρκετό ξύδι όλοι αυτοί οι γραφικοί μόλις είδαν ότι δεν έπιασε ο λαϊκισμός και η κινδυνολογία τους και ο κόσμος κατά χιλιάδες πήγε στο αμφιθέατρο. Όχι;

Όλοι αυτοί δεν άκουσαν τους γραφικούς και πήγαν. Όλοι αυτοί είναι μειωμένης αντίληψης και αισθητικής.
Οι γραφικοί ξέρουν, τα ξέρουν όλα τρομάρα τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα κάποια ανάρτηση ότι η συνεργάτης τις Μελίνας Ασλανίδου σχολίασε ότι ο Δήμαρχος λέει είναι trendy, να συμπληρώσω εγώ όχι μόνο tredty αλλά και λυκόπουλο!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΑΔΡΙΑΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Π.Χ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ??????? ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑ..ΚΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑ..ΚΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΓΚΥΡΙΝΗ.
ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ; ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ. ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΟΥ...ΛΟ????

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΩΡΑΕΙ 2.500 ΧΙΛ ΚΟΣΜΟ.ΕΙΠΑΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ....... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ .ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Εαν ηταν πριν 10 χρονια ολα καλα. Ειναι σημερα που ο κοσμος δεν εχει ψωμι. Φτανει με το ΘΕΑΘΗΝΑΙ. Ας προσεξουν τον φτωχο. Τα πανηγυρια μπορουν να περιμενουν.