Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

27 άρρωστα βόδια έφυγαν και κανείς δεν τα πήρε είδηση; Αμείλικτα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν αμέσως.

οζώδη δερματίτιδα έκαναν «φτερά». Εικοσιεπτά βόδια, αγελάδες και ένα μικρό μοσχάρι φορτώθηκαν σε αυτοκίνητο ή πεζή ως αγέλη και έφυγαν από την κτηνοτροφική μονάδα της περιοχής Πλατέος και αναζητούνται.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ τα βόδια, εκεί τα βόδια, που 'ναι τα βόδια οέο ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Είδες τα βόδια;

Ανώνυμος είπε...

Πρωτάκουστα πράγματα. Αυτά συμβαίνουν μόνο σε υποανάπτυκτες χώρες. Είναι δυνατόν? Τι ήταν κοτόπουλα, κουνέλια, η περιστέρια? 27 γελάδες 500 κιλά και πάνω το κάθε ένα πως χάθηκαν? Και οι αρμόδιοι που είναι? Ο Καλαιτζίδης? Ο Γκυρίνης? Ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου τις περιοχής που εξαφανίστηκαν τα ζώα? Που είναι η κτηνιατρική Υπηρεσία? Που είναι το τμήμα αγροτικής πολιτικής του Δήμου? Που είναι ο Αντιδήμαρχος τις Περιοχής? Πού είναι όλοι αυτοί? Και τέλος που είναι ο κ Εισαγγελεύς? Ποιος θα μας προστατεύσει? Είναι λυπηρό να μην νοιάζεται κανείς για ένα θέμα που αφορά την δημόσια υγεία και να σφυρίζουν αδιάφορα οι αρμόδιοι. Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι τα άμοιρα αυτά ζώα δεν βρίσκονται στην διατροφή μας? Στα σαλάμια, στα λουκάνικα, ακόμη και στους κιμάδες? Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να ασχοληθούν αυτοί που πρέπει, αν δεν είναι πολύ αργά τώρα. Οι διακοπές τελείωσαν, ας αφήσουν τις καφετέριες και τα ουζερί και ας ασχοληθούν με αυτό το σοβαρό πρόβλημα επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Κε Μόχλα που δεν αφήνετε ένα τέτοιο σοβαρό θέμα στην τύχη του. Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Περιοχη Πλατεος. Δηλαδη δημος Αλεξανδρειας. Δηλαδη δημαρχος γκυρινης.
Δηλαση οτι να ειναι. Γκυρινη υπαρχεις? Εισαι εδω? Εχεις γνωση τι γινεται? Στην τελικη προσπαθησε οσο και εαν δεν μπορεις να κανεις οτι ενδιαφερεσαι για το θεμα. Πλακα μας κανεις ρε δημαρχε? Ελεος ρε συ. Πιο κρυμμενος δημαρχος δεν περασε.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω στην Λαικούρα δήλωση –απολογία του Αντιπεριφερειάρχη Καλαιτζίδη, σχετικά με το θέμα των μολυσμένων βοοειδών. Με πολύ θράσος δηλώνει ότι αυτός και οι υπηρεσίες του έκαναν το καθήκον τους!!! Επέλεξαν την υγειονομική ταφή από την αποτέφρωση λόγω οικονομικών προβλημάτων. Και μετά τα όσα προηγήθηκαν που τα βρήκες τα λεφτά κύριε? Ξεσήκωσες ολόκληρη περιοχή με άστοχες αποφάσεις σου και μόλις κατάλαβες ότι δεν πάει άλλο και οι μαγκιές σου δεν περνάνε γιατί σε πήραν χαμπάρι πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος είσαι βρήκες τη λύση. Μπροστά στην μόλυνση του περιβάλλοντος και στη δημόσια υγεία των κατοίκων τις περιοχής προέταξες την λιγότερο οικονομική λύση. Νόμιζες με λίγα μέτρα ναιλον , και με μερικά σακιά ασβέστη θα έλυνες το πρόβλημα? Δεν σου έμαθε κανείς ότι τα αυγά τα τηγανίζουν και δεν τα αλωνίζουν? Και κάτι ακόμη, γιατί ευχαριστείς τον Βεσιρόπουλο και τον Ουρσουζίδη? Δικό τους πρόβλημα ήτανε, η δικό σου? Δηλαδή αν δεν υπήρχαν αυτοί οι Βουλευτές τι θα έκανες? Θα τα έθαβες? Για να ξέρουμε ποιόν θα ευχαριστήσουμε. Και κάτι τελευταίο, με τα 27 μολυσμένα ζώα τι γίνεται? Μήπως δεν έμαθες εσύ και οι υπηρεσίες σου? Γιατί μούγκα?