Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας για τον Καλαϊτζίδη: Απρεπής και άστοχη η παρέμβασή του / Σχόλιο

"Η ΕΛΜΕ Ημαθίας θεωρεί το λιγότερο άστοχη και απρεπή την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη Κων/νου σχετικά με το θέμα που προέκυψε από την αντικατάσταση της ομιλήτριας, όπως ορίστηκε από την Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης και τον Διευθυντή του Σχολείου της, από άλλον ομιλητή, για την....
εκφώνηση του πανηγυρικού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου κατά τη δοξολογία στον ναό του Αγ. Αντωνίου.
Για μας όλες οι συναδέλφισες και οι συνάδελφοι είναι καταξιωμένες και καταξιωμένοι από την καθημερινή τους προσφορά προς τους μαθητές μας και πολύ περισσότερο, ικανές και ικανοί να εκφωνήσουν οποιονδήποτε πανηγυρικό οπουδήποτε.”


Το σχόλιο της ΕΛΜΕ Ημαθίας είναι σαφές και επικριτικό στα όσα δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης για το γνωστό θέμα που ανέδειξε με σχόλιό του ο αντιπρέδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ στο δήμο Βέροιας Νίκος Μπέκης. (Δεν ευλογούμε τα γέννια μας για την ανάδειξη του θέματος διότι θεωρώ ότι έκανα το αυτονόητο. Ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνω την γενική, θα έλεγα καθολική, πλην ελαχίστων,  μουγγαμάρα των μέσων ενημέρωσης της Ημαθίας που φαίνεται ότι δεν ασχολούνται με θέματα που αφορούν στον Μητροπολίτη. Πιθανόν να κάνει “τζιζ” το θέμα και κανείς δεν τον ακουμπά”).

Ωστόσο, θα έπρεπε, κατά την άποψή μου, η ΕΛΜΕ Ημαθίας να αναδείξει ακόμα ένα θέμα που είναι κομβικό. Να καταργηθούν οι παρελάσεις επιτέλους και στη χώρα μας που το μόνο που αναπαράγει είναι η στρατιωτικού τύπου εμπέδωση κουλτούρας στη νέα γεννιά.

1 σχόλιο:

InVeria.gr είπε...

Φίλε Χάρη,

Ξέρω ότι δεν το έκανες εσκεμμένα, αλλά η "καθολική μουγγαμάρα" δεν ισχύει για το InVeria.gr (δεν ξέρω για άλλους).

Λίγη ώρα μετά το σχόλιο του Νίκου Μπέκη, γράφτηκε:

http://www.inveria.gr/2014/10/kataggelia-mpeki-gia-ratsistiko-apoklismo-omilitrias-ston-ag-antonio.html

Επίσης, δημοσιεύθηκαν και όλες οι σχετικές απαντήσεις - δηλώσεις και σχόλια που εστάλησαν.

Όχι "καθολική", λοιπόν, η "μουγγαμάρα", για να μην "τσουβαλιάζουμε" και αδικούμε εαυτούς!

Φιλικά,

Νίκος Βουδούρης
Διαχειριστής InVeria.gr