Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς αντίπαλο οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας / Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γ. Τσαρτσάνης

Γιάννης Τσαρτσάνης
Στις αρχές Νοεμβρίου θα γίνουν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και όλα δείχνουν ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου θα κατέλθει ένα και μόνον ένα ψηφοδέλτιο!!!
Το εκπληκτικότερο όλων όμως είναι το γεγονός ότι κανένα μέλος από αυτά που συγκροτούν την παράταξη της πλειοψηφίας και διοικούν τον σύλλογο εδώ και έξι χρόνια δεν επιθυμεί να συμμετάσχει ούτε ως υποψήφιος ούτε ως επικεφαλής παράταξης. Οι λόγοι είναι άγνωστοι προς.... το παρών και θα είναι ενδιαφέρον να κοινοποιηθούν από τους απερχόμενους.

Το ψηφοδέλτιο που θα αποτελέσει την αυριανή διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου ήδη είναι έτοιμο και έχει ως επικεφαλής τον Γιάννη Τσαρτσάνη που είναι νυν μέλος της διοίκησης ως επικεφαλής της μειοψηφίας αφού διεκδίκησε την διοίκηση προ τριετίας αλλά τελικά ηττήθηκε. Τώρα ο κ. Τσαρτσάνης θα αναλάβει το βαρύ φορτίο ενός ιστορικού συλλόγου από τον οποίο πέρασαν άνθρωποι που άφησαν το στίγμα τους σε πανελλαδικό επίπεδο όπως για παράδειγμα ο Τάκης Δημητριάδης που εξ αιτίας του η Αλεξάνδρεια απέκτησε και λειτουργεί ένα κόσμημα, ένα ΙΕΚ από το οποίο "πέρασαν" χιλιάδες νέοι και έμαθαν διάφορα χρήσιμα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: