Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Συντονισμός κινήσεων για να λειτουργήσει το γραφείο βλαβών ΔΕΗ / Σύσκεψη στο γραφείο δημάρχου

Μόλις ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Αλεξάνδρειας με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που είχε συγκροτηθεί για να μην κλείσει το....
γραφείο βλαβών της ΔΕΗ στην έδρα του δήμου.
Η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών πίεσης με αποδέκτες τον διευθυντή της ΔΕΗ στη Βέροια αλλά και τον περιφερειακό διευθυντή ώστε να ακυρωθεί η πολιτική της εταιρίας που ουσιαστικά έθεσε σε άτυπη αργία το τοπικό γραφείο που παραμένει ανοιχτό με έναν υπάλληλο σε υπηρεσία (καταγραφέα) και τον προϊστάμενο που είναι απορίας άξιον τί ακριβώς "διοικεί".

Στη συνάντηση παρόντες ήταν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που είχε προκύψει από την κινητοποίηση του καλοκαιριού που είχε γίνει έξω από το Πνευματικό Κέντρο καθώς επίσης και ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΔΕΗ Ημαθίας κ. Βαλαβάνης που ενημέρωσε για την διαμορφωμένη κατάσταση στο νομό τον δήμαρχο.
Ο κ. Βαλαβάνης επανέλαβε ότι τα προβλήματα είναι τεράστια και καθημερινά διογκώνονται και η ταλαιπωρία των πολιτών της ευρύτερης περιοχής είναι μεγάλη αφού αναγκάζονται για το παραμικρό θέμα τους να μετακινούνται στην Βέροια.

Η πρόταση που συμφωνήθηκε είναι να συνταχθεί και να αποσταλλεί εντός των επόμενων ημερών εξώδικο και να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρίας και της διεύθυνσης της Ημαθίας.
Την επόμενη εβδομάδα αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον δήμαρχο Π. Γκυρίνη θα κάνουν παράσταση στο γραφείο του διευθυντή Τσακαλίδη απαιτώντας να στελεχωθεί το γραφείο βλαβών και παράλληλα να στελεχωθεί με διοικητικό προσωπικό το γραφείο της ΔΕΗ η οποία παρεμπιπτόντως διατηρεί το κτήριο στην πόλη και πληρώνει κανονικά τα ενοίκια αλλά οι πολίτες πληρώνουν τους λογαριασμούς τους μέσω των τραπεζών και οι οποίες εισπράττουν προμήθεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: