Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Θύμα κλοπής ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου / Ζημιά 20 χιλ ευρώ

Το κύμα κλοπών στην Ημαθία συνεχίζεται και μάλιστα με εντεινόμενους ρυθμούς. Σε καθημερινή βάση οι κλέφτες κάνουν μεγάλες μπάζες προκαλώντας ζημιές σε επαγγελματίες και σε δημόσια ιδιοκτησία αλλά και σε ιδιοκτήτες σπιτιών που πέφτουν θύματά τους.


Ένα από τα θύματα των τελευταίων ημερών ήταν και ο πρώην δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μπάμπης Γκιόνογλου (φωτ.) που έπεσε θύμα θρασύτατης κλοπής το βράδυ της... παραμονής της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Άγνωστοι προς το παρών κλέφτες πήγαν στο χώρο φύλαξης των μηχανημάτων της κατασκευαστικής εταιρίας της οποίας είναι ιδιοκτήτης και έκλεψαν δυο φορτηγά αυτοκίνητα μάρκας Μερσεντές. 
Ευτυχώς για τον πρώην δήμαρχο το ένα από τα δυο φορτηγά μπλοκάρισε λίγες εκατοντάδες μέτρα μετά και έτσι αναγκάστηκαν οι κλέφτες να το εγκαταλείψουν πάνω στο δρόμο μεταξύ Βρυσακίου και Αλεξάνδρειας.
Ωστόσο, έκλεψαν το άλλο φορτηγό που πιθανότατα οδήγησαν σε μάντρα έξω από την Θεσσαλονίκη όπου και οι συνεργάτες τους θα το "κόψουν" για να το πωλήσουν είτε για ανταλλακτικά είτε να το εξάγουν κομμάτια στο εξωτερικό.
Η ζημιά υπολογίζεται σε είκοσι περίπου χιλιάδες ευρώ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Ο κόσμος πεινάει και θα τα βάψω μαύρα για το άτομο το οποίο πήρε το έργο κατάπλασμά και οικονόμισε καλά. Και το έργο κατάπλασμα παρουσιάζει πολλές ανωμαλίες και ο γκυρίνης το παίζει αδιάφορος.
Ειλικρινά όταν πεινάν παιδάκια , οικογένειες που δεν έχουν ζέστα, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΠΑΘΕ ο εργοδήμαρχος.
Γεια σου ρε γκυρίνη με την διαφάνεια σου !