Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ομόφωνη καταδίκη του φοροληστρικού ΕΝΦΙΑ στην Βέροια / Συγκέντρωση και ομιλίες

Φτωχή ήταν η παρουσία του κόσμου στην χτεσινοβραδινή συγκέντρωση που κάλεσε το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας κατά του γνωστού ληστρικού μέτρου, του ΕΝΦΙΑ.
Στην πλατεία Δημαρχείου συγκεντρώθηκαν περίπου διακόσιοι πολίτες εκ των...
οποίων αρκετοί ήταν εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων που χαιρέτισαν την εκδήλωση και καταδίκασαν την κυβερνητική πολιτική και τα μνημόνια. Βέβαια, ορισμένοι  εξ αυτών απέφυγαν τεχνηέντως να θίξουν τις αιτίες τις εξαθλίωσης του λαού που είναι απότοκος των κυβερνητικών επιλογών της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς αφού είτε είναι στελέχη αυτών των κομμάτων είτε στηρίχτηκαν ανοιχτά από τα κόμματα αυτά τόσο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές όσο και στο παρελθόν.


Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας κ. Χατζηαθανασίου, ο δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων κ. Πατσίκας, Μπέκης, Παπαγιάννης, Μαρκούλης και Μελιόπουλος. Άπαντες καταδίκασαν τον ληστρικό φόρο και οι περισσότεροι εξ αυτών είπαν ονόματα και διευθύνσεις, ανέφεραν ονομαστικά τα κόμματα της συγκυβέρνησης ως υπεύθυνους της ληστρικής επίθεσης που ασκεί το κράτος εις βάρος των πολιτών και των ΟΤΑ που καλούνται να πληρώσουν για τα σπίτια που κατοικούν, τα χωράφια που οργώνουν και τα μαντριά που έχουν στα χωριά!

Η εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Αγγ. Αρβανιτάκη
Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των κομμάτων που δήλωσαν την καταδίκη τους στην πολιτική των μνημονίων και επισήμαναν ότι απαιτείται αλλαγή πολιτικής με ανατροπές και με πρωταγωνιστή τον λαϊκό παράγοντα. 
Εκ μέρους της Κομματικής Οργάνωσης Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ χαιρέτισε ο Γ. Μελιόπουλος και εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ημαθίας η Αγγελική Αρβανιτάκη. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Δημ. Χαμπίδης.

Στη συνέχεια χαιρέτισαν οι εκπρόσωποι των φορέων:
Από την ΕΛΜΕ Ημαθίας ο πρόεδρός της Αλ. Μόσχος
-Σύλλογος Δασκάλων ο Παν. Χατζησάββας
-Σύλλογος υπαλλήλων ΟΤΑ Ημαθίας ο Δ. Δαλίγκαρος
-Ο Σύλλογος υπαλλήλων του νοσοκομείου Βέροιας
-Το δίκτυο Φορέων Ημαθίας
-Το Ανθρώπινο Δυναμικό Βέροιας
-Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ημαθίας

Δείτε σε βίντεο όλη την εκδήλωση που πήραμε από τον Νίκο Βουδούρη και το Inveria που πρόβαλε απευθείας την εκδήλωση

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Υπηρχε κανεις αλλος εκτος στην διαμαρτυρια απο τους ομιλητε;