Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Σκληρές ανακοινώσεις από σκληρούς πολιτικούς / Χ. Καφτεράνης

του Χ. Καφτεράνη
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB ο κος Τόλκας, διορισμένο σε κρατική θέση  στέλεχος της παρούσας καταστροφικής κυβέρνησης, καταγγέλει την απομάκρυνση του Χημείου από την Ημαθία.
Τελικά είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί  ο  αδαής ότι, η απομάκρυνση υπηρεσιών, η μείωση μισθών, η επαναφορά του εργασιακού μεσαίωνα, η....
διάλυση κάθε μορφής πρόνοιας, η καταστροφή δια της ανεργίας της νέας γεννιάς, εκτός φυσικά των σφουγγοκωλάριων του συστήματος που όλο και κάπου βρίσκεται ένας κρατικός φορέας να τακτοποιηθούν, είναι η πολιτική που εφαρμόζει η παρούσα κυβέρνηση!

Όσοι λοιπόν την υπηρετούν είναι κατά το μερίδιο που τους αναλογεί συνυπεύθυνοι! Είναι γελοίο το να παριστάνουν τις μωρές παρθένες και να μυξοκλαίνε για τα αποτελέσματα. Απλά, όποιος διαφωνεί παραιτείται! Άλλως ανήκει στην χορεία των φαιδρών πολιτικών που επιχειρούν να σώσουν το ελεεινό τους σαρκίο καταγγέλοντας τους συνοδοιπόρους τους!
Η επιλογή απλή, αναμένουμε! Αυτό που πλέον δεν γίνεται ανεκτό είναι το δούλεμα από υπηρετικό προσωπικό, κατώτερης στάθμης, του συστήματος.
Άκου σκληρή ανακοίνωση.. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΧΑΡΗ.ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.