Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Καθημερινή είναι η ταλαιπωρία των κατοίκων του Πλατέος με πολλές ζημιές στα ΙΧ/ Το έργο Δημητριάδη έφερε αποτελέσματα

Εκτός των άλλων που ταλανίζουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων του Πλατέος (φόροι, ακρίβεια, ΕΝΦΙΑ, πετρέλαιο, τιμές βαμβακιού κλπ) είναι και.... οι δρόμοι του χωριού που έχουν καταστεί αδιάβατοι εξ αιτίας της κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης που παραμένει στάσιμο και έχει μετατρέψει τους δρόμους σε καρμανιόλες.
Καθημερινό είναι το φαινόμενο οι ιδιοκτήτες των ΙΧ να παθαίνουν ζημιές στα λάστιχα των αυτοκινήτων τους αφού τα κοψίματα της ασφάλτου είναι σκέτο ξυράφι.
Οι διαμαρτυρίες έντονες πλην όμως το έργο δεν ξεκινάει ώστε να ολοκληρωθεί και να γίνει η αποκατάσταση των δρόμων.
Πρόκειται για ένα έργο που τόσο διαφημίστηκε από την διοίκηση Δημητριάδη και το οποίο βέβαια αποτελεί άλλη μια μελανή σελίδα στην διοίκησή του αφού όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά αποτελεί ανοιχτή πληγή για τους κατοίκους.

Το θέμα ανέδειξε ο Σίμος Τάμογλου στην ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ με φωτογραφίες αποκαλυπτικές. Δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από όπου και αν πέρασε ο Δημητριάδης ερείπια και στάχτες άφησε.

Ανώνυμος είπε...

Για τις ευθύνες του σημερινου δημάρχου δεν γράφεις τίποτα κ. Μοχλα. Πού είναι τα καυστικά σχόλια των απανταχού Πλατιωτων; Ο ομιλιτικοτατος κύριος Χατζιδης μόνο μπράβο ξέρει να λέει στον Γκυρινη. Γιατί δεν τον κριτικάρει κι αυτόν; Οεο.......

Ανώνυμος είπε...

Ας πάνε τώρα ο Χατζιδης με το φιλαράκι του τον Κιρτικιδη να πάρουν από ένα φτυάρι και να κλείνουν λακκούβες. Αφού θέλανε Γκυρινη καλά να πάθουν. Χαχαχα