Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ούτε μια λέξη από τον Λαπαβίτσα για το "πούλημα" των Ημαθιωτών που τον ψήφισαν τον Ιανουάριο- ανακοίνωση

Είναι προφανές ότι ο Λαπαβίτσας, μέχρι πρότινος πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του Ιανουαρίου με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, δεν έχει καμιά συναίσθηση της απόφασής του να μετακομίσει στην ...Αχαΐα και στέλνει δελτίο τύπου με το οποίο δεν νιώθει την ανάγκη να πει έστω και μια λέξη για την Ημαθία και το "πούλημα" που κάνει στους χιλιάδες ψηφοφόρους του. Να πει έστω και μια λέξη για την απόφασή του, να επιχειρήσει βρε αδερφέ να την..... δικαιολογήσει.
Ο Κ. Λαπαβίτσας μπορεί να είναι εκλεκτός καθηγητής οικονομίας, μπορεί να λέει ορισμένα πράγματα με τα οποία και εγώ προσωπικά συμφωνώ αλλά στην παρούσα συγκυρία έκανε μεγάλο φάουλ και συνολικά εκθέτει έναν ολόκληρο χώρο.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του που εστάλη πριν από λίγο:

Η πρόταση να τεθώ επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στην Αχαΐα ήταν ιδιαίτερα τιμητική για μένα και την αποδέχθηκα με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου.

Στη χώρα μας υπάρχει σήμερα μια ευρύτατη μνημονιακή συμπολίτευση που την απαρτίζουν πέντε κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ/ΝΔ/Ποτάμι/ΠΑΣΟΚ. Η μόνη πραγματική αντιπολίτευση που εκπροσωπεί τον αντι-μνημονιακό αγώνα του ελληνικού λαού και το μεγάλο Όχι στο δημοψήφισμα είναι η Λαϊκή Ενότητα.

Όλες οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν το ίδιο πρόγραμμα για τη χώρα: το τρίτο Μνημόνιο που συνεχίζει την καταστροφική πορεία των δύο προηγουμένων. Το νέο Μνημόνιο είναι καταδίκη για την χώρα, πράγμα που καταλαβαίνει καλά ο ελληνικός λαός.

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα αντι-μνημονιακό πρόγραμμα που θα φέρει κοινωνική αλλαγή, ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι απολύτως αδύνατον να εφαρμοστεί εντός του πλαισίου της ΟΝΕ.

Η Λαϊκή Ενότητα έδειξε την αξιοπιστία της όταν είχε το θάρρος να πει Όχι στο νέο μνημόνιο, μένοντας πιστή στο Όχι που είπε ο ελληνικός λαός στο δημοψήφισμα. Έχει ένα εφικτό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα για τη χώρα σε αντίθεση με το πρόγραμμα των μνημονίων.

Οι πολίτες της Αχαΐας, με τις δημοκρατικές και αγωνιστικές ευαισθησίες που τους χαρακτηρίζουν, θα στηρίξουν αποφασιστικά τη Λαϊκή Ενότητα. Η ξεχωριστή θέση που πάντα είχε η Αχαΐα στην ελληνική πολιτική ζωή θα δώσει εξαιρετική σημασία στην ψήφο τους. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια για να βγει η χώρα μας από το μνημονιακό βούρκο και να αντιμετωπιστούν με επιτυχία τα προβλήματα του λαού της Αχαΐας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πού να την βρει την μπέσα και την ευγνωμοσύνη προς τους ψηφοφόρους του αυτός ο τύπος του ξερόλα? Μπορεί να είναι καλός οικονομολόγος αλλά σαν άνθρωπος και σαν πολιτικός είναι ένας νάνος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΛΑΚΙ ΞΕΝΟ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΥΤΖΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΝΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΜΑΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ -ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΕΚΕΙ ΧΑΜΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ -ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ = ΕΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

έμειναν πολλααααά ορφανά στην Ημαθία που ποντάρισαν στον κ. καθηγητή! Και στο παλιό και στο καινούριο του κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ