Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

video - Θα κάνει κωλοτούμπα ο Χαμπίδης ή θα φανεί συνεπής στα όσα είπε για τον ΕΝΦΙΑ; Δείτε τί έλεγε ο γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ

Η φωτ, πριν από δυο χρόνια στη Βέροια
"Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος φόρος, και όλοι συμφωνούμε σ΄ αυτό, γιατί φορολογεί τους μικρούς, τους αδύνατους και απαλλάσσει τους μεγάλους, απαλλάσσει τα ακίνητα των οφσορ, απαλλάσσει τις επιχειρήσεις και φορολογεί τις κατοικίες, τις καλύβες, τα υπόστεγα και τα μαντριά των κτηνοτρόφων και τα....
χωράφια"

Τα παραπάνω ορθά λέει ο γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Χαμπίδης μόλις πριν από δυο χρόνια, όταν ο δήμος Βέροιας διοργάνωσε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού του συμβουλίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία Δημαρχείου.
Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση και ο ΕΝΦΙΑ παραμένει και θα φορολογήσει εκ νέου τους φτωχομεσαίους συμπολίτες. Θα συνεχιστεί η αδικία δηλαδή όπως λέει ο γραμματέας αναφερόμενος στον συγκεκριμένο νόμο.

Όμως, είμαι περίπου σίγουρος ότι ο Γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας θα βγει μετά την ψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Νο3 και την διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και θα επιχειρήσει να δικαιολογήσει την παραμονή του και όχι την κατάργησή του.

Βάζουμε στοίχημα; 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνει κωλοτούμπα δυστυχώς 1000% για όλους εμάς που περιμέναμε κάτι καλύτερο. Αλλά η πολύ η κωλοτούμπα στον γκρεμό θα οδηγήσει και αυτούς πολύ πιο σύντομα απο τους προκατόχους τους. Βαρεθήκαμε πλεόν ,ή έχετε την δύναμη να κάνετε κάτι ή στα τσακίδια να πάτε και εσείς και στο 3% που είχατε.