Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Αυτή είναι είδηση- Ο Τόλκας επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ- Πήρε και άλλους μαζί του

φωτ. αρχείου
Έγραφα χτες για τους αντιπροσώπους του ΠΑΣΟΚ στο επικείμενο συνέδριο αλλά τελικά δεν ήταν αυτή η είδηση από την Κυριακάτικη διαδικασία. 
Η είδηση είναι άλλη και πρόκειται για την μεγάλη απόφαση για επιστροφή στο κόμμα του πρώην υφυπουργού και υποψήφιου με το ΚΙΔΗΣΟ στις τελευταίες.... εκλογές Άγγελου Τόλκα!!!
Ο Τόλκας, έκανε το χρέος του απέναντι στον Παπανδρέου που τον αξίωσε και τον έκανε υφυπουργό, έστω και για ένα δίμηνο, και στήριξε το εγχείρημά του, το ΚΙΔΗΣΟ, βάζοντας υποψηφιότητα στις εκλογές του Ιανουαρίου. Εκεί, κατά πως φαίνεται, το χρέος του εξοφλήθηκε και βλέποντας παράλληλα ότι το ΚΙΔΗΣΟ δεν έχει κανένα μέλλον, πήρε την μεγάλη απόφαση της επιστροφής.
Μάλιστα, λένε οι πληροφορίες μου, ο Τόλκας δεν επέστρεψε μόνος του αλλά μαζί με την σύζυγό του και τον άλλοτε υπεύθυνο του πολιτικού του γραφείου στην Βέροια. Μιλάμε για μαζική επιστροφή και ως τέτοια θα πρέπει να αποτιμηθεί.
Ο πρώην υφυπουργός δεν πήγε σε καμιά οργάνωση για να εγγραφεί αλλά προτίμησε να κάνει την εγγραφή του με ηλεκτρονικό τρόπο και δεν γνωρίζω αν έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο συνέδριο ως πρώην υφυπουργός...

2 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

ανυποστατο 100%

Ανώνυμος είπε...

ρε μοχλα δεν βαρεθυκες να γράφεις συνέχια ψέματα για τον τόλκα?? τον διώξατε, φέρατε δηθεν καλύτερους βουλευτες, τί θέλεις άλλο τώρα