Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Του χρόνου η άνοδος για τον ιστορικό "Αγροτικό Αστέρα" Πλατέος - Συγκέντρωση λήξης με ...φουφού

Μετά από αρκετά χρόνια μια ομάδα κατοίκων του Πλατέος αποφάσισαν να επανασυστήσουν την ιστορική ομάδα του χωριού τους, τον "Αγροτικό Αστέρα" Πλατέος. Την....
ομάδα που στο παρελθόν, το πρόσφατο και το απώτερο, έγραψε σελίδες δόξας σε τοπικό αλλά και σε ευρύτερο επίπεδο. Ένα σωματείο που ανέδειξε σπουδαίες ποδοσφαιρικές μορφές αλλά και παράγοντες. 
Το σωματείο αυτό εδώ και χρόνια είχε περιπέσει σε ανυποληψία και φυσιολογικά έφτασε το μοιραίο, να σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, να διαλυθεί. Το αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλειφθεί το γήπεδο του Πλατέος, να υποστούν μεγάλες ζημιές οι εγκαταστάσεις, να πάει πίσω τελικά η υπόθεση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Πλατύ, ένα χωριό που για αρκετά χρόνια ήταν η έδρα του ομώνυμου δήμου, πριν και αυτός με την σειρά του συναποτελέσει τον ενιαίο δήμο Αλεξάνδρειας.

Μια ομάδα λοιπόν Πλατιωτών αποφάσισε να βάλει τέλος στο τραγικό φαινόμενο και πήραν την ομάδα στα χέρια τους. Χωρίς να υπάρχουν οι οικονομικές δυνατότητες του παρελθόντος, χωρίς εφελίκια και επιδειξίες μάζεψαν στο γήπεδο τα νιάτα του χωριού και κυρίως αποκατέστησαν τις ζημιές στις εγκαταστάσεις. Το γήπεδο απέκτησε ζωή και η ομάδα εντάχθηκε στην μικρότερη κατηγορία, την Γ΄ Ερασιτεχνική. 
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν και οι διοικούντες έκλεισαν την σαιζόν βάζοντας μια φουφου και έψησαν σουβλάκια για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και για τους ίδιους φυσικά.
Υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο την νέα χρονιά και ο στόχος πλέον θα είναι η άνοδος της ομάδας στην Β΄ ερασιτεχνική.
Τους το ευχόμαστε.

οι φωτογραφίες είναι του Σίμου Τάμογλου - ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: