Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Απογείωσαν τον Ψαθά οι ηθοποιοί του Γυμνασίου Μελίκης - Ανέβασαν τέσσερα μονόπρακτα- φωτογραφίες

Xτες το μεσημέρι βρέθηκα στη Μελίκη όπου είχα την τύχη να δω την δουλειά των μαθητών του Γυμνασίου επί σκηνής. Οι μαθητές και οι.... μαθήτριες του Γυμνασίου του χωριού ανέβασαν την θεατρική δουλειά τους για τους μαθητές των δυο δημοτικών σχολείων και το εκπληκτικό είναι ότι ενώ όλοι περιμέναμε φασαρία από τα μικρά είδαμε το ακροατήριο να μη μιλάει, να παρακολουθεί και στο τέλος να χειροκροτάει.
Η θεατρική ομάδα του γυμνασίου επέλεξαν να ανεβάσουν τέσσερα μονόπρακτα του Δ. Ψαθά και έκαναν πολύ καλή επιλογή. Τέσσερα μονόπρακτα που ερμηνεύτηκαν άψογα από τους ταλαντούχους ηθοποιούς του σχολείου που κάτω από την με μεράκι καθοδήγηση των καθηγητών τους πέτυχαν ένα πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα. Ανέβασαν το "Σαμψών και Δαλιδά", "Σελήνη του μέλιτος", "Η φλυτζανοπυθία" και "Ο Δερβίσης".

Πολύ καλή η ιδέα των υπευθύνων να φτιάξουν μια μικρή παρουσία της δουλειάς των μαθητών με τους καθηγητές τους. Είδαμε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πολύμηνη δουλειά τους στο σχολείο. Είδαμε στιγμές χαλάρωσης, είδαμε τον τρόπο που έγιναν μια παρέα και ότι τελικά πέρασαν καλά και αυτό έχει σημασία.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Γυμνασίου Μελίκης για την προσπάθειά τους αλλά και για το αποτέλεσμα που κατάφεραν. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους καθηγητές Γαϊτανίδου Μαγδαληνή, Κορυφίδη Ελευθέριο, Μαγαλιού Ελένη και Μπόσκο Αλέξανδρο.
Η μουσική ήταν του Μαντζουλόπουλου Χριστόφορου και τα σκηνικά και τα κοστούμια ήταν εκ των ενόντων.
Μεγάλο ταλέντο η μάρτυρας

Έπαιξαν οι μαθητές-τριες:
Κοκοβίτη Σταυρούλα, Γιαννάκη Αικατερίνη, Κίτσα Αλεξάνδρα, Κουμούρας Άγγελος, Λουμάνι Μαρινέλα, Μπανιώτη Αθηνά, Κυριακίδου Σοφία, Καραγκιοζόπουλος Κίμων, Ακρίβος Παναγιώτης, Μπούσκος Διονύσιος, Αλεξίου Μαρία, Γιαννόπουλος Θωμάς, Αργυριάδου Ιωάννα, Κουτσαμπασόπουλος Βασίλειος, Περπερά Ελένη, Παρσοπούλου Βάια, Κατσίκα Αφροδίτη, Παπαδοπούλου Ελένη, Κουκουλή Μαρία, Καρέλη Αλεξάνδρα, Ράπτης Γεώργιος, Μαντζουλόπουλος Χριστόφορος.

















































Δεν υπάρχουν σχόλια: