Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η αντιπολίτευση -του Τ. Τασιόπουλου

του Τ. Τασιόπουλου*
πραγματικότητα είναι κινήσεις που εξυπηρετούν εκείνο που κρύβουν.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και εάν δεν είναι κατάντια. Να κάνη μάθημα αυτοδιοικητικό ποιος ? ο Τασιόπουλος!!! Ο άνθρωπος που ονειρεύεται να γίνει ξανά Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ!! Αλλά ας έρθουμε στην ουσία του θέματος. Αυτός ο κύριος που το παίζει ξερόλας , είναι και ο νεκροθάφτης τις Διοίκησης Γκυρίνη. Κρίνει τους πάντες και τα πάντα, νομίζοντας ότι οι πολίτες δεν γνωρίζουν τον ίδιο και τις πολιτικές του. Και συνεχίζει και σήμερα με παρεμβάσεις στην Διοίκηση να δημιουργεί προβλήματα συνοχείς και λειτουργίας. Ο άνθρωπος που έχασε το Δήμο Αντιγονιδών από τον Στεργιόπουλο!! Ας δούμε όμως τι έκανε όταν ήταν στην Αντιπολίτευση με Δήμαρχο τον Γκιόνογλου. Ποια ήταν η θέση αυτού του κυρίου στο θέμα τις λεγόμενης ανάπλασης με ανάδοχο τον Αρχηγό του? Πώς δέχθηκε αυτός ο ογκόλιθος τις πολιτικής και τις καθαρότητας η παράταξη του να ελέγχει την Διοίκηση Δημητριάδη , όταν ο Αρχηγός του ήταν ανάδοχος του έργου? Τι ψήφησε και τι καταψήφισε? Τότε ΜΟΝΟ ο Γιάννης Αμπατζίδης που σέβεται τον εαυτό του διαχώρισε τη θέση του στην πρόκληση αυτή. Ο Τασιόπουλος λούφαξε!! Και τώρα κάνει κριτική στο Κίμωνα Παράσχου που ζήτησε το αυτονόητο από τον Δήμαρχο. Να ενημερώσει το σώμα για το περιεχόμενο τις επιστολής παραίτησης του Αντιδημάρχου. Και ο Δήμαρχος απάντησε όπως εκείνος έκρινε. Τον Τασιόπουλο τι τον πονάει? Και παρακάτω τις επιστολής του αναφέρει για Υπερτιμημένους παραιτηθέντες!! Μήπως κάποιος από αυτούς του είχε χαλάσει τη σούπα? Μήπως είναι αυτός ο εξωθεσμικός παράγοντας που παρέμβαινε στη Διοίκηση και δημιουργούσε προβλήματα στην λειτουργία τις? Λέω μήπως. Αν νομίζει ότι πολλοί άνθρωποι που στήριξαν αυτή τη Διοίκηση δεν γνωρίζουν τον ρόλο του και θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και τους άλλους βλάκες, τότε είναι βαθιά νυχτωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσματα του παρελθόντος έχουν το θράσος να θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Διοίκηση Γκυρίνη ακόμη και σήμερα. Αν όμως όλοι αυτοί έχουν το σκοπό τους ο Δήμαρχος τι κάνει? Γιατί τους ανέχεται? Έχει ευθύνη για το κατάντημα τις παράταξης που κέρδισε τις εκλογές από το Δημητριάδη.

Ανώνυμος είπε...

Απορω με τον πασοκο. Πως μιλαει ακομη! Το πασοκ κατεστρεψε την Ελλαδα και ακομη εχει φωνη και επηρεαζει και τον γκυρινη σε καποιο βαθμο σε γενικη ομολογια. Ποιος ο πασοκος ο συνταξιουχος με καλη σε αποδοχες συνταξη!Αμα σε κοψουν την συνταξη πασοκε μεχρι και χρυση αυγη θα ψηφισεις. Ειστε τοσο σταθεροι οι πασοκοι στις αποψεις σας οταν ζοριζονται τα συμφεροντα σας.
Μου θυμιζει ενα γκραφιτι που ειχα δει σε τοιχο και ελεγε : Πεινας? Φαε τον πασοκο της γειτονιας... Γαντι ταιριαζει στο ατομο. Το Φαε εννοειται χαριτολογοντας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΕΛΟΣ

Xronika είπε...

Καταγράφω, χωρίς πολύ δυσκολία, ότι υπάρχει μια εμμονή απέναντι στον Τασιόπουλο που έχει το σθένος να γράφει και να λέει επώνυμα την άποψη του.
Άποψη που έχουμε κάθε δικαίωμα να διαφωνούμε.
Ώμος, αυτός γράφει επώνυμα και όλοι εσείς σχολιάζεται και ξεφεύγετε, γίνεστε αγενείς εν ολίγοις, ανώνυμα.
Είναι μαγκιά αυτό; Ή μήπως είναι αντριλίκι;
-Θα πει κάποιος και γιατί τα δημοσιεύω αυτά τα σχόλια. Το κάνω για να διαπιστώσουμε όλοι ότι η βλακεία είναι ανίκητη, ότι έχουμε γεμίσει με μαλάκες του καναπέ και ότι δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η σφαίρα.
Χάρης Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 7.17 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΟΥΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ -ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζεις τους αναγνώστες σου που σε τιμούν διαβάζοντας όλες τις αναρτήσεις σου. Το ποιος είναι μαλάκας άστο να το κρίνουν άλλοι εσύ δεν πρέπει να έχεις αυτή την συμπεριφορά. Αλλά αφού και εσύ είσαι στον περίγυρο του Δημάρχου ασφαλώς και γνωρίζεις το ρόλο του Τασιόπουλου, δεν παίρνεις όμως θέση γιατί? Επί τις ουσίας όμως δεν απαντάς . Έκανε αντιπολίτευση ο εν λόγω κύριος όταν ήταν Δήμαρχος ο Δημητριάδης? Να μην πούμε για το σημερινό ρόλο του γιατί θα σηκωθούν και οι πέτρες τις ανάπλασης. Είναι μικρός ο τόπος φίλε και γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε ο Κούγκας είχε πει τους ανώνυμους αναγνώστες στην ιστιοσελίδα σου, σκουλίκια. Εσυ τους λες μαλάκες. Βέβαια όλοι ξεχνάν ότι οι ανώνυμοι (πολίτες), βγάζουν πολλές φορές αλήθειες όπως και ότι αυτοί είναι που ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις, δημαρχίες κτλ. Και όπως ανέβασε την παράταξη στον δήμο την σημερινή , έτσι και θα την ρίξει (λάθος ή σωστό θα δείξει ο χρόνος).
Λίγο σεβασμό στους ανώνυμους , που όταν πλησιάζουν εκλογές γίνονται σούπερ επώνυμοι. Βλέπεις μόνο το Ε9 δεν ξέρουν οι υποψήφιοι που μας γλύφουν πριν την κάλπη. Φυσικά οι περισσότεροι ανώνυμοι τους γράφουν τους γλύφτες.

Ανώνυμος είπε...

Το διάβασα και ανατρίχιασα. Ένας ΑΝΤΑΡΣΥΑ να υπερασπίζεται έναν ΑΡΧΗΠΑΣΟΚΟ τι σχέση μπορεί να έχουν?

Ανώνυμος είπε...

xari kalispera. Den mou arese katholou to sxolio pou ekanes. Eleos na eisai sinigoros toy tasiopoulou. Grafo greek list dioti den ypostirizei to tablet elliniki glosa. euxaristo.