Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Π. Γκυρίνης, δήλωση: Δουλεύουμε όλοι μαζί για να πάει ο δήμος μας ένα βήμα μπροστά

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας μετά την πετυχημένη ολοκλήρωση της πρότασης του δήμου που σημειωτέον είναι η πρώτη και μοναδική ως τα τώρα και αφορά στην απόκτηση εντελώς δωρεάν τριών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων με χρηματοδότηση από την ΕΕ έκανε την παρακάτω δήλωση- σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πόροι του "πράσινου ταμείου" (όπως και του ΕΤΕΡΠΣ παλαιότερα) δεν προέρχονται από χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι λεφτά που πληρώνουν έλληνες φορολογούμενοι, φυσικά και νομικά πρόσωπα, για μια σειρά νομοθετημένων φόρων, τελών, προστίμων, εισφορών, παράβολων, κ.ά. Δεν τσεκάρεις, δεν μαθαίνεις, απλά αναμεταδίδεις από την... "Γκαζέτα", όπως και άλλοι. "Σημειωτέον" ΔΕΝ "είναι η πρώτη και μοναδική ως τα τώρα" πρόταση. Θα πάρουν και άλλοι δήμοι μέσω του ίδιου ταμείου. Ωστόσο, καλή και ωραία "η απόκτηση εντελώς δωρεάν τριών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων". Ίσως βοήθησουν στις μετακινήσεις πολιτικού προσωπικού του δήμου, δημάρχου και αντιδημάρχων, που αρκούνται σε ρόλους επιστατών. (Δεν τους κακίζω, αυτό ξέρουν, ό,τι μπορούν κάνουν οι άνθρωποι. Τωρινοί και προηγούμενοι.) Από άλλα έχει ανάγκη ο δήμος Αλεξάνδρειας, όπως και κάθε μικρομεσαίος δήμος της "Καλλικρατείου" τοπικής αυτοδιοίκησης (sic). Καλημέρα! -BOD5

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.