Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Μπήκε στην τελική ευθεία το Πνευματικό Κέντρο - Μεταφέρεται η Βιβλιοθήκη τον Νοέμβριο και μπαίνουν καθίσματα...

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο πολύπαθο κτήριο του ....
Πνευματικού Κέντρου στην Αλεξάνδρεια ώστε να ετοιμαστεί ο χώρος που θα υποδεχτεί, επιτέλους, την δημοτική βιβλιοθήκη.

Αρκετοί υπάλληλοι κάθε μέρα εργάζονται στο κτήριο. Ήδη έχει προχωρήσει ο ελαιοχρωματισμός αρκετών χώρων, έχουν τοποθετηθεί ή επιδιορθωθεί τα ηλεκτρολογικά και τελευταία γίνεται καθαριότητα του χώρου. Παράλληλα, άρχισαν οι εργασίες από εξειδικευμένο συνεργείο της μόνωσης της οροφής του αίθριου ώστε να σταματήσει να μπαίνει το νερό της βροχής και να προξενεί ζημιές.

Η οροφή θα μονωθεί
Στον πάνω όροφο του κτηρίου θα μεταφερθεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη όπου πλέον οι επισκέπτες της αλλά και οι εργαζόμενοι σ΄ αυτή θα μπορούν σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον να κάνουν την δουλειά τους. Υπολογίζεται ότι η μεταφορά θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Νοεμβρίου και ίσως και νωρίτερα.

Κ. Ναλμπάντης
Τέλος, όπως έχει δηλώσει και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων Κ. Ναλμπάντης που δίνει καθημερινό και συνεχές παρών στο κτήριο επιβλέποντας τις εργασίες, ήδη έχει δρομολογηθεί η δημοπρασία για την προμήθεια των καθισμάτων του θεάτρου και αναμένεται η ολοκλήρωση της τοποθέτησης να γίνει έως τον ερχόμενο Μάρτιο.
Συμπερασματικά, το κτήριο που έχει αποκληθεί ως σύγχρονο "γεφύρι της Άρτας" φαίνεται ότι οδεύει προς την λειτουργική του ολοκλήρωση και αισίως θα παραδοθεί στους κατοίκους της πόλης και της γύρω περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: