Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

αποκλειστικό- Ιπτάμενος ελικοπτεράς ο Γκυρίνης- χτες πήρε το δίπλωμα στο 3ο ΤΕΑΣ!!!

Με ειδική απόφαση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης ανακηρύχτηκε σε....
επίτιμο χειριστή ελικοπτέρων και χρίστηκε πλέον ιπτάμενος. Μόλις ανακοινώθηκε αυτό από τον διοικητή του τάγματος στο Παλιοχώρι άρχισαν τα πειράγματα στον δήμαρχο από τους παρευρισκόμενους και μάλιστα άρχισαν να τον αποκαλούν "ιπτάμενος δήμαρχος". 
Ο Π. Γκυρίνης βέβαια είχε γνώση της ειδικής τιμής που θα του γίνει από τον στρατηγό που παρίστατο στην τελετή για την απονομή των πτυχίων στους εκπαιδευθέντες χειριστές ελικοπτέρων και είχε φροντίσει να φορέσει την στολή του ώστε να κάνει την πρώτη του πτήση με πλήρη εξάρτηση.

Να σημειωθεί ότι το γυαλί του είναι γνήσιο της αεροπορίας και μάλιστα ορισμένοι ελικοπτεράδες ζήτησαν πληροφορίες για το μαγαζί από όπου το προμηθεύτηκε για να αγοράσουν παρόμοια.

Δείτε και την κανονική φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο δήμαρχος με τον δημοτικό σύμβουλο Δημ. Συρόπουλο που είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα και δικαιωματικά νιώθει να "παίζει" εντός έδρας



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΥΑΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡΑΚΛΟ ΠΛΑΤΙΩΤΗ ΜΙΛΑΩ

Ανώνυμος είπε...

Τοπ Γκαν δήμαρχος. Δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι σοβαρό αλλά τρέχουν όπου υπάρχει φωτογραφικός φακός. Μόνο για το θεαθηναι οι τύποι. Κρίμα.