Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Εξπέρ στις καταθέσεις ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Αντωνίου- και μια συμβουλή στο τέλος


Κατάθεση σήμερα, 28η Οκτωβρίου
Δεύτερη φορά αριστερά αλλά ήταν να μην γίνει η αρχή. Ο νεοεκλεγείς βουλευτής του Σύριζα Χρήστος Αντωνίου κατέθεσε δυο στεφάνια μέσα σε δέκα μέρες. Στο ενδιάμεσο, βρέθηκε στην Αθήνα για να ψηφίσει διάφορα νομοσχέδια. Μιλάμε για ένα ....εντατικό δεκαήμερο και τον βλέπω τον βουλευτή, τώρα που έχει πάρει το κολάι να ορίζεται εκπρόσωπος του Σύριζα σε εκδηλώσεις και γιορτές και να καταθέτει στεφάνια.
Κατάθεση στις 18 Οκτωβρίου
Ο βουλευτής ξεπέρασε το αρχικό τρακ, το βήμα του απέκτησε σταθερότητα, το ύφος είναι σοβαρό και αντίστοιχο της ιερότητας της στιγμής και του δέοντος σεβασμού που προσήκει σε αυτές τις στιγμές.
Έγινε εξπέρ ο Χρήστος και εμείς που τον ξέρουμε χαιρόμαστε γι αυτό. Ωστόσο, μια στιλιστική συμβουλή που έχει να κάνει με το κοστούμι. Να αγοράσει δυο τρία ακόμα και να φροντίσει να διαφέρουν λίγο μεταξύ τους. Επίσης, ο συνδυασμός του κοστουμιού με γραβάτα θα του πήγαινε πολύ αφού το ..αγραβάτωτο που εγκαινίασε ο Τσίπρας δεν ταιριάζει σε όλους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΗ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ=ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ -ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ -ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΣ ΧΑΡΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω απόλυτα το χιούμορ σας σε αυτή την ανάρτηση. Όμως η κατάσταση είναι για πολύ δάκρυ. Ο λαός μας έφτασε στα όρια του. Οι δήθεν σωτήρες, οι δήθεν πατριώτες, οι δήθεν φιλολαϊκοί , απεδείχθησαν πολιτικοί απατεώνες!! Χρειάζεται να αναφέρω τι έλεγαν οι σημερινοί κυβερνώντες? Ο τοπικός βουλευτής μας πότε έλεγε αλήθεια όταν ήταν αντιπολίτευση, η τώρα? Σήμερα είναι γερμανοτσολιάς? Είναι Μερκελιστής? Είναι έλληνας? Αν είναι πατριώτης γιατί ψηφίζει τα εξοντωτικά μέτρα για τους πολίτες? Δεύτερη φορά αριστερά, φόροι, φόροι, μειώσεις συντάξεων, ΕΝΦΙΑ και πόσα ακόμη έχουμε να δούμε!! Αυτή είναι η αριστερά? Μόνο πόνο και θλίψη νοιώθω όταν αυτοί οι άνθρωποι πουλάνε την ψυχή τους για την καρέκλα και τον παχυλό μισθό τους, συν τα υπόλοιπα προνόμια που έχουν. Αναρωτήθηκε όμως ο εικονιζόμενος πως μπορεί ένας νέος να ζήσει ,να κάνει οικογένεια με 500 ευρώ? Ο δικός του μισθός είναι 7000 χιλιάδες!!! Όσα εγώ σε ένα χρόνο αυτός ο δήθεν αριστερός τα παίρνει σε ένα μήνα!!! Μια λέξει μόνο θα πώ επιεικώς ΝΡΟΠΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα του χρειαστούν δυο-τρία κουστουμάκια γιατί θα φάει πολύ αυγό άμα πει ΝΑΙ σε όλα και ψηφίσει τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων. Δεν μας είπε όμως, θα μπορεί να κοιμάται τα βράδια μετά την ψήφισε των μέτρων, ο ψευτοαριστερός αντωνίου?????

Ανώνυμος είπε...

Με φόρα Αντωνίου, ΝΑΙ στην ανακεφαλοποίηση των τραπεζών, ΝΑΙ στη μείωση των συντάξεων, ΝΑΙ κεφάλαιο, Ναι στη πλουτοκρατία!!! Και μετά έλα να μας πείς ότι μας έσωσες κιόλας!!! Είστε όλοι σας πολιτικά λαμόγια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορεί να καταντήσει ο άνθρωπος!!!!!!!