Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο κόσμος τόχει τούμπανο και ο Σύριζα κρυφό καμάρι - Άλλοι αποφασίζουν, είπε ο Κάκαρης στους αγρότες σήμερα στην Κουλούρα

Γ. Κάκαρης
Ας ασχοληθούμε και σήμερα με την επετειακή κινητοποίηση των αγροτών της Ημαθίας που συγκεντρώθηκαν στην Κουλούρα και διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι η κυβέρνηση υλοποιεί το μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που είναι προαπαιτούμενο για να μείνει η χώρα στο ευρώ και στην ΕΕ και που  η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, με 85% παρακαλώ, έδωσε εντολή να γίνει πράξη πάση θυσία.


Ξεπερνώντας αυτήν την σχιζοφρενική πολιτική κατάσταση αρχίζω με τον Γιώργο Κάκαρη, πρόεδρο του.... συλλόγου υπαλλήλων ΔΟΥ Ημαθίας- Πέλλας- Πιερίας που ως γνωστόν ανήκει πολιτικά στον Σύριζα και ήταν ένας εκ των ενδιαφερόμενων να στελεχώσει την λίστα των υποψηφίων βουλευτών στις εκλογές του Ιανουαρίου.
Ο Γ. Κάκαρης  ήταν στην συγκέντρωση και ήταν άμεσος, είπε αλήθειες. Μεσολάβησε να κλειστεί το ραντεβού των αγροτών το μεσημέρι στην Αθήνα με τον συνάδελφό του αναπληρωτή υπουργό Τρύφωνα Αλεξιάδη αλλά το αποτέλεσμα ήταν ...τζίφος.
"Αφού παιδιά το ξέρετε, ο υπουργός γνωρίζει την κατάσταση, είναι άνθρωπος της πιάτσας και ξέρει. Αλλά το ξέρετε, άλλοι αποφασίζουν", είπε ο Κάκαρης και είπε αλήθεια.
Και; Επί της ουσίας τίποτα αφού όταν αναγνωρίζουμε την αλήθεια και το αδιέξοδο της επιλογής μας τότε οφείλουμε να αλλάξουμε ρότα και να προβούμε σε γενναία αυτοκριτική. Δεν είναι ώρα και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο. Και το επισημαίνω αυτό όχι στον Γ. Κάκαρη αλλά στο σύνολο των αγροτών που ψήφισαν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κλπ μνημονιακά κόμματα. Αν έχουν αντιληφθεί το λάθος τους να το πουν δημόσια και να αλλάξουν ρότα. 
Τόσο απλά

Δεν υπάρχουν σχόλια: