Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Η κατάσταση με την χωματερή στην Μελίκη είναι τραγική, είπε ο Γ. Μαντζόλας- Υπερβολές, απάντησε ο δήμαρχος

Παν. Γκυρίνης 
Μαντζόλας Γιώργος
Ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Γιώργος Μαντζόλας έθεσε ένα καίριο όσο και διαχρονικό πρόβλημα του συνόλου του δήμου Αλεξάνδρειας και φαντάζομαι και του συνόλου της χώρας. Τις ανεξέλεγκτες χωματερές που συνεχίζουν να υφίστανται σε κάθε χωριό. Χωματερές που "χωροθετήθηκαν" εξ ανάγκης από τους κατοίκους και συνήθως βρίσκονται κοντά στις παλιές που έκλεισαν και ορισμένες από.... αυτές αναπλάστηκαν κι όλας.


Στην Μελίκη, είπε ο καταγόμενος από κει, δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Γ. Μαντζόλας  ότι στην υφιστάμενη παράνομη χωματερή έχει παραγίνει το κακό και ότι τα πάσης φύσεως απορρίμματα έχουν ξεχειλίσει και έχουν καταλάβει τον δρόμο και παράλληλα επεκτείνεται η χωματερή με κίνδυνο να φτάσει στα όρια της παλιάς που έχει ...αναπλαστεί!!!

Το ζήτημα είναι σε γνώση της διοίκησης αλλά βέβαια και της τοπικής κοινωνίας. Η διοίκηση επέλεξε να προβεί σε κινήσεις διαχείρισης και καθάρισε το δρόμο που είχε κατακλυστεί από σκουπίδια και δια στόματος του δημάρχου αποτίμησε ότι "η κατάσταση δεν τόσο τραγική όσο την παρουσιάζετε κ. Μαντζόλα". Ο Π. Γκυρίνης έκρινε ότι δεν είναι τόσο τραγική αλλά δεν μπόρεσε να αρνηθεί ότι υπάρχει πρόβλημα. Και το πρόβλημα είναι η ύπαρξη των χωματερών αυτών και η ανεξέλεγκτη λειτουργία τους.

Να σημειωθεί ότι η χώρα μας "τρώει" συνεχώς και πληρώνει πρόστιμα στην ΕΕ που κάνει ελέγχους. Ωστόσο, τα πρόστιμα καλούνται να τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι αναλογικά...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΝΤΖΟΛΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ
Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΛΑΓΟΣ
ΟΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Nikos Lioliopoulos είπε...

Μπορει να εγινε μια παρεμβαση, μπορει παλιοτερα να ηταν χειροτερα τα πραγματα , οταν ηταν προεδφρος ο Μαντζωλας, η κατασταση ομως με την χωματερη ειναι τραγικη με την ευθηνη να βαραινει εμας του πολιτες πρωτα.