Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Παραπολιτικά σχόλια από την εκδήλωση Τζιτζικώστα- Οι ηρακλείς, οι σύμβουλοι του Γκυρίνη, ο στρατηγός και ο γυρολόγος γιατρός... Φρέσκος αέρας στην εκδήλωση

αντιδήμαρχος Νίκος Σαρακατσιάνος, ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας Μόσχος Κυτούδης και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ράπτης που εμφανίστηκαν χαμογελαστοί και αισιόδοξοι. 
Έγραφα για την απουσία Αλεξόπουλου αλλά κακώς έγραψα γιατί ο Νίκος φροντισε και κάθισε στα π ίσω καθίσματα και η παρουσία του δεν καταγράφηκε από πολλές κάμερες. Οπότε, ακόμα μια δυνατή στήριξη προστίθεται στο στρατόπεδο του Τζίτζι...
ΝΔ. Τόση γύρα δεν έφερε ούτε η Τσόκλη που έχει γυρίσει τον κόσμο όλο αλλά ο γιατρός που υπηρέτησε ως αγροτικός στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και έχει γνωστούς στην περιοχή φαίνεται ότι θέλει να επανέλθει στην ενεργό δράση και πιάνει στασίδι κυριολεκτικά και μάλιστα στην πρώτη θέση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουβαλάει μαζί του τον Κιλτίδη για ποιο λόγο? Για να επηρεάσει και να ψηφήσει Τζιτζικώστα ο νεοδημοκράτης? Ε τότε σε κουτσό άλογο πόνταρε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτοί όλοι καλά δεν ήταν μέσα στην ναφθαλίνη? Τελικά η νδ για κανόνι πάει?. Το ωραίο είναι ότι ο τζι τζι εκπροσωπεί το καινούργιο. Για πολλά γέλια είστε λέμε.