Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Προκλητικές συμπεριφορές από εθνοπατέρες- Βάσανα Τάκη μου....

Από την επίσκεψη μου σήμερα στην
έκθεση fruitlogistica 2016 στο Βερολίνο
στο περίπτερο των συνεργατών μας Ολλανδών!
Φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, κινητοποιήσεις, απεργίες, μπλόκα και καταλήψεις αλλά αυτοί δεν χάνουν το χαμόγελό τους και την αισιοδοξία τους. Δουλεύουν ακατάπαυστα και δρέπουν τις δάφνες της δουλειάς τους. 


Υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες που πεινάνε, που έχουν κομμένο ρεύμα στα σπίτια τους, που δεν έχουν μισό ευρώ να δώσουν στα παιδιά τους, που είναι ανασφάλιστοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν τις δυνατότητες να κάνουν ταξίδια, περνάνε καλά και να το δηλώνουν κι όλας.
Και ειλικρινά, θα το περίμενα από .....ορισμένους νεόπλουτους που αδιαφορούν για την κοινωνία που δεν τους νοιάζει. Όμως, θεωρώ ότι είναι λάθος, είναι αστοχία ενός ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά, που διετέλεσε βουλευτής πριν από χρόνια και θέλει να επανέλθει, να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου διαθέτει προφίλ.

Και μάλιστα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, περί αυτού ο λόγος, δεν διστάζει να δηλώσει ότι στο Βερολίνο που πήγε πρόσφατα σε μια έκθεση φρούτων και λαχανικών ότι τον ...έφαγε η δουλειά.
Νομίζω Λάζαρε έκανες φάουλ και πρέπει να επανορθώσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑι καλά κάνει. Οι μακάκες στα μπλόκα θα τον αποδεχθούν σαν σωτήρα λέμε. Και λίγα κάνει ο λάζαρακος (λέω λαζαράκος επειδή σύντομα θα έχει την φάπα στον σβέρκο του).
Ευχαριστώ.