Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κακόγουστη θεατρική παράσταση ΣΥΡΙΖΑ στην Κουλούρα- Αναμένεται η επόμενη πράξη με επίσκεψη ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που θα εκφράσουν την συμπαράστασή τους

φωτ. αρχείου (επίσκεψη Αντωνίου τον Ιανουάριο 2015)
Έγραψα πριν από δυο μέρες για την πασαρέλα που παίζεται αυτές τις μέρες στην Κουλούρα, τον τόπο συγκέντρωσης των αγροτών της Ημαθίας που άρχισαν κινητοποιήσεις. Χτες Σάββατο, στην Κουλούρα πήγε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ξεπέρασαν τον ....εαυτό τους αλλά και τα μέχρι στιγμής δεδομένα των κακόγουστων θεατρικών παραστάσεων που είδαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια από πολιτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των κομμάτων.


Οι Χαμπίδης και Τσιάνος διαβεβαίωσαν τους ηγέτες των αγροτών ότι συμπαρίστανται στον αγώνα τους. Επίσης είπαν ότι και ο  υπουργός ο ίδιος συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματά τους και αγωνίζεται να πείσει την τρόικα να πάρει πίσω τις αποφάσεις της. Η τρόικα κυβερνάει δηλαδή και το λένε ευθέως. Οι υπουργοί παριστάνουν ότι κυβερνούν και ότι λογοδοτούν στον λαό. Λογοδοτούν μόνο στην τρόικα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν παριστάνει τον σχιζοφρενή για να βγει από την δύσκολη θέση που έχει περιέλθει. Είναι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Είναι και με τους αγρότες αλλά δεν μπορεί να πάει κόντρα στην τρόικα. Όπως δηλαδή λέει ο Τσίπρας ότι το μνημόνιο είναι κακό αλλά θα το εφαρμόσει μέχρι κεραίας.

Είναι προφανές ότι αυτή η πλάκα, που μόνο πλάκα δεν είναι, πρέπει να σταματήσει γιατί σε λίγο διάστημα δεν θα μπορούν να κυκλοφορήσουν δημόσια.

Τέλος, για να ολοκληρωθεί το κακόγουστο θέατρο θα πρέπει να κάνει την εμφάνισή της και η αντιπροσωπεία της ΝΔ με αυτή του ΠΑΣΟΚ μαζί και να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί κι αυτό.
Μόνο που θα πρέπει να γνωρίζουν άπαντες, αγρότες και πολιτικοί, ότι αυτές οι κακόγουστες παραστάσεις δεν πείθουν πλέον κανέναν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεφυλεςςςςςςςςς......... Ειδικα εσενα Αντωνιου, Ειδικα εσενα. φτωχοπαιδο ησουν ρε. Ξυπνα!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χρήστο , κράτα τα προσχήματα τουλάχιστον. Αλλά θα μου πείς αυτοί ψοφάνε για χειραψίες. Οπότε στην τελική καλά κάνεις. Απλα βρε Χρήστο, ούτε μήνας δεν πέρασε και σε ρούφηξε το σύστημα . Θυμίσου τι έλεγες. Δε λέω να έχεις τύψεις, αλλά ιδέες φανερές μπορείς να έχεις. Υπάρχουν και τοπικά μέσα ενημέρωσεις που η Αθήνα τα έχει γραμμένα. Πρότεινε, πες (στα τοπικά μέσα), που ξέρεις , ίσως κάτι βγεί.Πολύ δύσκολα, αλλά ίσως.