Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Κάλεσμα Δελιόπουλου και ΚΕΔΑ για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις- Πέρσι πήραν άριστα- Φέτος;

Στέφανος Δελιόπουλος, πρόεδρος ΚΕΔΑ
Πέρσι η διοργάνωση ήταν καλή αν και η διοίκηση Γκυρίνη μόλις είχε εγκατασταθεί και όλοι όσοι είχαν αναλάβει διοικητικές θέσεις είχαν δεδομένη την απειρία. Ωστόσο, η ΚΕΔΑ με πρόεδρο τον Στέφανο Δελιόπουλο δεν έκανε παρά το αυτονόητο. Συνεργάστηκε με τους επαγγελματίες της διασκέδασης, συνεργάστηκε με τον.... επιχειρηματία και έφερε το παγοδρόμιο στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, έκανε μια σειρά εκδηλώσεων τόσο στην πόλη έδρα του δήμου όσο και στις δημοτικές ενότητες. Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος πέρσι ήταν άκρως ικανοποιητικό.

Φέτος, ο προγραμματισμός της ΚΕΔΑ ήδη άρχισε και ο πρόεδρος απευθύνει ανοιχτό- δημόσιο κάλεσμα σε όλους όσοι έχουν διάθεση να συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν στην φετινή διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. 
Το κάλεσμα απευθύνεται σε συλλόγους, σωματεία, φορείς, άτομα που μπορούν να προσφέρουν ιδέες, εθελοντισμό ή χορηγίες να αποταθούν είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στις εξής διευθύνσεις: 23330 53450 ή με e-mail στο keda@alexandria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: