Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ν. Γκαβαρδίνας έδιωξε άρον άρον την Γιαννούτσου από την Αλεξάνδρεια για να την προστατεύσει / Και το κατάφερε

Πολλοί έμειναν με την απορία και αναρωτιούνταν όλη τη μέρα, όλη την Παρασκευή δηλαδή, τι ακριβώς έγινε με την περίπτωση της Γιαννούτσου και δεν έθεσε στην κρίση των δημοτικών συμβούλων την υποψηφιότητά της για να γίνει "Συνήγορος του Δημότη και της Επιχείρησης".
Η απάντηση είναι απλή και καθόλα κατατοπιστική.
Η Σταυρούλα Γιαννούτσου προσήλθε στο δημοτικό κτήριο καθόλα κομψή και χαμογελαστή. Θα νόμιζε κανείς ότι πάει σε ...γάμο. Άρχισε να μοιράζει χειραψίες και... ετοιμάστηκε να εισέλθει στην αίθουσα συνεδριάσεων πλην όμως στο ευρύχωρο φουαγέ συνάντησε τον Νίκο Γκαβαρδίνα, τον παλιό αντιδήμαρχο της πόλης και συνταξιούχο στρατιωτικό.
Ο Ν. Γκαβαρδίνας γνωρίζει τον πατέρα της κ. Γιαννούτσου πολύ καλά αφού υπήρξαν στελέχη του στρατού και έφτασαν και οι δυο σε υψηλές θέσεις της ιεραρχίας. Με το θάρρος λοιπόν την γνωριμίας ο Ν. Γκαβαρδίνας απευθύνεται στην ψυχολόγο και της λέει: "Μα καλά, τί δουλειά έχεις εδώ; Σήκω και φύγε τώρα και γρήγορα. Θα γίνεις ρεζίλι, δεν θα σε ψηφίσει κανείς".
Η Στ. Γιαννούτσου έμεινε "παγωτό" μόλις άκουσε τον σεβάσμιο συνάδελφο του πατέρα της και μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνήλθε και "ξαναφόρεσε" το χαμόγελό της και αποχώρησε.
Η υποψηφιότητά της έληξε άδοξα πλην όμως δεν μπήκε στην βάσανο της εναγωνίου έρευνας της κάλπης μήπως και βρει έστω και μια ψήφο.
Διότι ο Ν. Γκαβαρδίνας ήξερε πολύ καλά ότι από την παράταξη Δημητριάδη ουδείς θα λάκιζε αφού όλοι έριξαν στην κάλπη "Μαρία".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Γιανούτσου και όχι αυτή

http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/25173/%CE%B7-sexy-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-stars-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1