Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Μεγάλη η συμμετοχή, αυξημένο το ενδιαφέρον στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας για την διατροφή στην Γ΄ ηλικία / Πρόγραμμα δράσης ετοιμάζει ο Σ. Παντόπουλος


Αρκετά ήταν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας που παρακολούθησαν την.... ομιλία του διατροφολόγου Γιάννη Ανθούλα με θέμα "Διατροφή στην τρίτη ηλικία". Ο ομιλητής, που σημειωτέον είναι και εισηγητής στο πρόγραμμα "Δια βίου μάθηση" που οργανώνει ο δήμος Αλεξάνδρειας, εξήγησε με απλό και κατανοητό  τρόπο στους συμπολίτες ποιες τροφές και με ποιους συνδυασμούς θα πρέπει να καταναλώνουν όταν αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα υγείας ή όταν θέλουν να έχουν μια εντελώς υγιή ζωή.

Η ομιλία έγινε με ευχάριστο τρόπο και η κουβέντα που ακολούθησε ήταν πολύ ενδιαφέρουσα αφού το θέμα αφορά το σύνολο του πληθυσμού και όχι μόνο τους ηλικιωμένους που όπως είναι ευνόητο αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα.

Από την πλευρά της διοίκησης του Οργανισμού του δήμου που έχει την ευθύνη του ΚΑΠΗ και των Παιδικών Σταθμών και ιδιαίτερα του προέδρου το ΔΣ Θανάση Παντόπουλου (φωτ. αριστερά) έχει γνωστό ότι τέτοιες ή ανάλογες εκδηλώσεις θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλο το εύρος του δήμου και με μια μεγάλη γκάμα θεμάτων ώστε να είναι ενημερωμένος ο πληθυσμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: