Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Πετυχημένο και φέτος το καρναβάλι της Μελίκης / Παρέλαση αρμάτων


Ακόμα μια χρονιά το καρναβάλι της Μελίκης συγκέντρωσε αρκετό κόσμο που βγήκε έξω, αφορμή έψαχνε εξ... άλλου, και διασκέδασε με τα γκρουπάκια των καρναβαλιστών και τα άρματα που παρέλασαν στον κεντρικό δρόμο.

Νέοι και νέες αλλά και μεγαλύτερες ηλικίες έκαναν ομάδες και επιχείρησαν να αναδείξουν από ένα θέμα της επιλογής τους. Κυριάρχησαν θέματα με πολιτικούς που θέλουν "λεφτά και άλλα λεφτά" καθώς επίσης και ζητήματα πανελληνίου ενδιαφέροντος που απασχόλησαν την κοινή γνώμη όπως η απόδραση του Ξηρού.
Στην παρέλαση των αρμάτων και των τμημάτων παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παν. Γκυρίνης με συνεργάτες του καθώς και ο βουλευτής της ΝΔ Απ. Βεσυρόπουλος.

*οι φωτογραφίες είναι από το alexandriamou.gr 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονος οτι το καρναβαλι της Μελικης εχει 60 χρονια ζωη. Στην περιοχη μας ειναι το καλυτερο καρναβαλι μετα την Ναουσα. Οι Μελικιοτες εχουν επενδυσει παρα πολλα επανω στο καρναβαλι και αυτο το πραγμα οι κυριοι της Δκσης του Δημου επρεπε να το ειχαν σεβασθει. Ο Κοσμος δεν ηταν πολυς. Βεβαια εκεινο που εφταιξε ειναι η ελλειπης συμμετοχη του Δημου. Οι κυριοι του Δημου[Δημαρχος,Αντιδημαρχοι.Προεδροι κλπ] εμφανισθηκαν την ωρα της εκδηλωσης και πηραν πρωτες θεσεις στην εξεδρα, δεν προτιμησαν να μεινουν κατω με το ΛΑΟ,ενω το ειχαν κανει στην παρελαση της 28ης Οκτωβριου 2014. Αρχισαν οι κολοτουμπες. Οι Μελικιοτες κ Δημαρχε ειναι απογοητευμενοι και δυσαρεστημενοι απο την νεα Δκση του Δημου,τοσο με την αποχετευση-βιολογικος που χαθηκαν,οσο και με την κακη εικονα π0υ παρουσιασε φετος το καρναβαλι και ως εκ τουτου δεν σας θελουμε στη Μελικη. Σας το ειπε ο κ Χαλκιδης με την επιστολη. Ερχεται και αλλος Προσεχε θα στειλεις τον Μοσχο στη Μελικη για Αντιδημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

κανετε λαθος ο δημαρχοσ ηταν στην μελικη απο πολυ νωρις παρακολουθησε τα χορευτικα συγκροτηματα στην πλατεια δημαρχειου κ αυτος κ οι συνεργατες του,στη συνεχεια εκανε βολτα στο πληθος κ καθησε στην καφετερια του χαλκιδη!!στην εξεδρα ανεβηκε οταν ηταν ολα ετοιμα για την παρελαση!!μακλλον εσεις εισασταν καπου αλλου κυριε κ δεν τα αντιληφθηκατε ολα αυτα!!!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Η φωτογραφια που επελεξες για το αρθρο που λεει ποσο πετυχημενο ηταν το καρναβαλι θα μπορουσε να θεωρηθει μεγαλη τρολια !