Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Βόμβα στα χέρια του Γκυρίνη ύψους 800 χιλ ευρώ από την διοίκηση Δημητριάδη / Θέλαμε να πληρώσουμε αλλά δεν ήθελαν!!!

Σαν βόμβα έσκασε χτες στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου η αναφορά του δημάρχου Αλεξάνδρειας ότι εμφανίστηκε ακόμα ένα κρυφό χρέος της
διοίκησης Δημητριάδη ύψους 835 χιλιάδων ευρώ που απειλεί να τινάξει τον προϋπολογισμό στον αέρα.

Ο Π. Γκυρίνης, με την έναρξη της....
συνεδρίασης, πήρε το λόγο και τόνισε ότι πριν από λίγες μέρες κατέφτασε στον δήμο απαίτηση με ρητή καταληκτική ημερομηνία δέκα ημερών ύψους 835 χιλιάδων ευρώ από τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) εξ αιτίας της μη πληρωμής του δήμου προς τον ΧΥΤΑ Γιαννιτσών όπου και οδεύουν τα σκουπίδια εδώ και τρια χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Αλεξάνδρειας στέλνει τα σκουπίδια του στον ΧΥΤΑ Γιαννιτσών και δεν έχει πληρώσει "φράγκο" για τα έτη 2013 και 2014!!!

Ο τέως δήμαρχος με εμφανή την αμηχανία του πήρε το λόγο και επιχείρησε να πείσει με έωλα επιχειρήματα για ακόμα μια φορά τόσο το σώμα όσο και τους δημότες που άκουγαν έκπληκτοι ακόμα ένα κατόρθωμά του.
Είπε ο Φ. Δημητριάδης ότι σχεδόν παρακαλούσε τον δήμαρχο Γιαννιτσών για να τον πληρώσει και αυτός δεν δέχονταν!!! Λες και υπάρχει κανείς στον κόσμο που θες να του δώσεις λεφτά και αυτός δεν τα θέλει.

Όπως και να έχει όμως πληροφορηθήκαμε από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Νίκο Αλεξόπουλο ότι δεν υπάρχει υπογεγραμμένη σύμβαση μεταξύ του δήμου Αλεξάνδρειας και του ΧΥΤΑ Γιαννιτσών με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία στην ουσία να βρίσκεται στον αέρα και όλοι απορούμε με ποιον ακριβώς τρόπο δυο δημόσιοι φορείς συναλλάσσονται χωρίς τα απαραίτητα γραφειοκρατικά.
Τι να πει κανείς και τι να μην πει. Η νοικοκυρεμένη διοίκηση Δημητριάδη καταρρέει ως χάρτινος πύργος κάθε μέρα στην συνείδηση των εναπομεινάντων πολιτικών της φίλων. Οι πάντες γελάνε με τα έργα τις ημέρες τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: