Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η Ryanair παρουσίασε το πρόγραμμα δράσης για τα επόμενα χρόνια / Σε νευραλγική θέση η Αλεξανδρινή Δήμητρα Απατσίδη / video



Όλοι έχετε υπόψη σας την αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Rynair που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και τα τελευταία χρόνια έχει...
μπει πολύ δυναμικά και στην εγχώρια αγορά. Κληθήκαμε να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση της δράσης της εταιρίας καθώς και τον σχεδιασμό της για την χρονιά που διανύουμε σε μια συνέντευξη που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. Ανταποκρίθηκα και δεν μετάνιωσα αλλά αντιθέτως ένιωσα και ευχάριστα διότι ένα βασικό στέλεχος της εταιρίας είναι από την Αλεξάνδρεια, είναι μια νεαρή γυναίκα που φέρει τον βαρύ τίτλο της υπευθύνου της εταιρίας για την χώρα μας και εδώ και λίγο διάστημα ξενιτεύτηκε και ζει μόνιμα στο Δουβλίνο. Πρόκειται για την Δήμητρα Απατσίδη που έκανε την βασική παρουσίαση με άψογο τρόπο και βοήθησε τον γενικό διευθυντή του εμπορικού τμήματος της εταιρίας κ. Ομπράιαν να απαντήσει στις ερωτήσεις που ακολούθησαν.
Μάθαμε λοιπόν ότι η εταιρία εξυπηρετεί με τα αεροπλάνα της περί τα 100 εκατομμύρια πελάτες, ένα νούμερο πάρα πολύ μεγάλο και το οποίο θα συνεχίσει να αυξάνει όπως υπολογίζει η εταιρία. Στην χώρα μας "πετάει" με έδρα την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Από την συμπρωτεύουσα φεύγουν αεροπλάνα προς Χανιά και Αθήνα στο εσωτερικό και προς αρκετές κατευθύνσεις προς το εξωτερικό. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι άκρως ανταγωνιστικές και δεν έχει κανείς παρά να μπει στον ιστότοπο της εταιρίας και με πέντε "κλικ" να κλείσει εισιτήριο. Στόχος της εταιρίας είναι να διπλασιάσει τους επιβάτες της ως το 2018 και να φτάσουν τα 3 εκατομμύρια από 1,5 που είναι σήμερα.

Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κ. Ομπράιαν συναντήθηκε με τον υπουργό  Γ. Σταθάκη και την υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά και σημείωσε ότι πρέπει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός πώλησης των αεροδρομίων και να επαναπροκηρυχτεί ο διαγωνισμός ώστε να αποφευχθεί ένα ιδιωτικό μονοπώλιο στην Ελλάδα που θα πλήξει τον ανταγωνισμό.

- Δείτε το βίντεο της παρουσίασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: