Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Ημαθιώτης πρώην φασίστας Σταύρου μήνυσε Μιχαλολικάκο και Κασιδιάρη / Τι θα κάνει στο δικαστήριο που έρχεται;

Ο Ηλίας Σταύρου έγινε πια διάσημος. Πρόκειται για το πρώην στέλεχος της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, που ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία και μάλιστα πήρε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης. Ο πρώην συμμορίτης αφού έδωσε εν ψυχρώ τους συντρόφους του γιατί όπως λέει μετάνοιωσε και αφορμή στάθηκε ο θάνατος της μητέρας του άλλαξε ρότα και πλέον εμφανίζεται με συνεχείς αναρτήσεις που κάνει στο προσωπικό...
του προφίλ στο φ/β ως φανατικός φιλοαμερικανός, φανατικός φίλος του κράτους του Ισραήλ, φανατικός υποστηρικτής του Σαμαρά και της ...αστικής δημοκρατίας!

Δεν γνωρίζω και ούτε με ενδιαφέρουν τα κίνητρα του Σταύρου αναφορικά με την δικαστική εμπλοκή του ως μάρτυρας κατηγορίας κατά της ναζιστικής συμμορίας. Προφανώς ήρθε σε κάποια συμφωνία ώστε να μην έχει καμιά εμπλοκή και να μην πάει στράφι η όποια επαγγελματική ή πολιτική καριέρα είχε κατά νου δεδομένου ότι όλοι γνωρίζαμε εδώ στην Ημαθία ότι ήθελε ή επεδίωκε να γίνει δικαστικός. Ωστόσο, η εμπλοκή του γίνεται ακόμα πιο ενεργή αφού τώρα πέρασε στο επόμενο στάδιο και από μάρτυρας έγινε μηνητής- κατήγορος αφού υπέβαλλε σήμερα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του πρώην αρχηγού του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.

Βέβαια, πρώην συμμορίτης θα πρέπει να εμφανιστεί και στο επικείμενο δικαστήριο που θα γίνει στο τέλος του μήνα στη Βέροια όπου θα εκδικαστεί η μήνυση που κατέθεσαν οι συμμορίτες εις βάρος του Βραχνή για ...συκοφαντική δυσφήμηση!!!

 Στη δίκη για την επίθεση στο καφενείο του συντρόφου, που έγινε στη Βέροια πριν δυο χρόνια ο Σταύρου δεν ήταν κατηγορούμενος αν και ονοματίστηκε από το θύμα- ιδιοκτήτη του καφενείου αλλά δεν πιάστηκε!
Όμως, αθωώθηκε το σύνολο των συμμοριτών πλην ενός που "έφαγε" μικρότερη ποινή από τον ιδιοκτήτη του καφενείου Βραχνή που κατηγορούνταν για ...εξύβριση και κάτι άλλο διότι κατά την συμπλοκή έβριζε τους φασίστες και αμυνόταν για να αποφύγει την επίθεση και τις ζημιές!

Θα πρέπει λοιπόν να εμφανιστεί τώρα, έστω και εκ των υστέρων, και να πει ότι η επίθεση οργανώθηκε από την συμμορία και ότι υπήρχε σχέδιο οργανωμένο κλπ.
Θα το πράξει;

Δείτε τις δηλώσεις του

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνει στο δικαστήριο που έρχεται;

Απλώς τίποτα διότι τους θέλουν στην βουλή. Μακάρι να βγώ ψεύτης , αλλά δεν βλέπω το αντίθετο.
Δυστυχώς...