Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ατύχημα ο πνιγμός του Κ. Καταφυγιώτη, λέει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Βγήκε το πόρισμα από την ιατροδικαστική υπηρεσία για τον πνιγμό του 56χρονου Κώστα Καταφυγιώτη από το Κλειδί, του οποίου η κηδεία έγινε χτες Σάββατο.
Ο 56χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό το μεσημέρι της Παρασκευής στο κεντρικό αρδευτικό κανάλι λίγο έξω από το Νησέλι (διώρυγα Α6) και η είδηση μόλις έγινε... γνωστή τάραξε τα νερά της μικρής κοινωνίας της περιοχής.
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας είναι σαφές: Πνιγμός από ατύχημα. Αυτό σημαίνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο άτυχος 56χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε μέσα στο νερό και βρήκε τραγικό θάνατο. Δηλαδή, αποκλείει το πόρισμα με κατηγορηματικό τρόπο τόσο την εκδοχή της αυτοκτονίας όσο και της δολοφονικής πράξης.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε υπόψιν μας το θύμα είχε πληρώσει τις προηγούμενες μέρες το νοίκι του σπιτιού του και είχε ένα χρηματικό ποσό στο σπίτι του. Επίσης δεν άφησε πίσω του κανένα σημείωμα που όπως είναι γνωστό στις περισσότερες περιπτώσεις αυτοκτονιών αφήνουν οι αυτόχειρες και εξηγούν τους λόγους της πράξης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: