Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Αλεξάνδρειας ανακοινώνει τις δράσεις για τον Σεπτέμβριο

Η Εθελοντική ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας, μετά από την περίοδο του καλοκαιριού, συνεχίζει με πιο εντατικό ρυθμό τις δράσεις της, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια του προγράμματος "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2013".
 
Έτσι, μέλη της Εθελοντικής ομάδας θα παρευρίσκονται κατά τη διάρκεια του Ανταμώματος Τοπικών Συλλόγων, όπου σε...
ειδικό χώρο θα οργανώσουν συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας. Το αντάμωμα των Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 3,4 και 5 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας.

Συλλογή τροφίμων θα γίνει και με την ευκαιρία της θεατρικής παράστασης με τίτλο "Κάποιος να ανάψει το φεγγάρι" που διοργανώνει το τμήμα Θεατρικής Υποδομής της
Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Αμφιθεάτρου.


Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, από τις 9:30 το πρωί έως και τις 20:30 το βράδυ, μπροστά στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου, θα διοργανωθεί Χαριστικό παζάρι με σχολικά είδη (τσάντες, κασετίνες σε καλή κατάσταση, διάφορα σχολικά βιβλία και βοηθήματα) για την ενίσχυση μαθητών οικονομικά ασθενών οικογενειών.

Τέλος, η Εθελοντική ομάδα θα συμμετάσχει στην Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). Η τελετή αφής της φλόγας θα γίνει μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:00 το βράδυ. Θα ακολουθήσει σειρά από εκδηλώσεις. Στη λαμπαδηδρομία συμμετέχουν και τοπικοί Σύλλογοι Αιμοδοτών μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. από τα Τρίκαλα και τη Μελίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: