Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Τι κρύβεται πίσω από την παραίτηση Γεωργιάδη στον Δήμο Αλεξάνδρειας- Ποιοι ήταν οι προσωπικοί λόγοι ή μήπως ...

Στ. Γεωργιάδης
Οι παραιτήσεις για προσωπικούς λόγους ήταν πάντα ένα πολύ καλό πρόσχημα κάποιου να φύγει από μια θέση ευθύνης που είτε είχε εκλεγεί είτε είχε τοποθετηθεί με διορισμό χωρίς να αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους της απόφασής του.

Μια τέτοια παραίτηση είναι και αυτή του Στάθη Γεωργιάδη από την σχολική επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας. Ο κ. Γεωργιάδης είναι δάσκαλος με μεγάλη πείρα. Διευθυντής σε πολλά δημοτικά της...
περιοχής, έντονα πολιτικοποιημένος, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ψωμιάδη στις περιφερειακές εκλογές του2010 και είναι πρώτος επιλαχών και δεν αναλαμβάνει καθήκοντα αφού η Μπατσαρά Γ. δεν παραιτείται από περ. σύμβουλος.

Ο Στάθης Γεωργιάδης λοιπόν ήταν μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας και εντελώς αναίτια, εντελώς ξαφνικά υπέβαλε παραίτηση που βέβαια έγινε αποδεκτή και αντικαταστάθηκε. Η παραίτηση υποβλήθηκε εδώ και δυο μήνες περίπου αλλά επέλεξα αυτή τη χρονική στιγμή να το αναδείξω για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Η παραίτηση πέρασε στα ψιλά. Ουδείς από την αντιπολίτευση έψαξε το θέμα ώστε να διαπιστώσει αν και σε ποιο βαθμό ισχύει η επίκληση του παραιτηθέντος ότι έχει προσωπικούς λόγους ή έχει ...άλλους λόγους. Βέβαια, η διοίκηση που κατέβασε το θέμα περιορίστηκε στο τυπικό και δεν έδωσε περισσότερες εξηγήσεις που είναι βέβαιον ότι τις γνωρίζει.

Άραγε ο Στάθης Γεωργιάδης, ως πολιτικό πρόσωπο που κυρίως είναι και λιγότερο ως δάσκαλος, θα θελήσει να ενημερώσει τους δημότες για τους λόγους της παραίτησής του από την Σχολική Επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρωτηθηκε για τους λογους οκ.γεωργιαδης και δεν απαντησε;