Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αλεξάνδρειας

Συνεχίζονται οι προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Αλεξάνδρειας στο χώρο του πρώην κινηματογράφου “Άνεσις”. Η ώρα έναρξης των προβολών είναι στις 21:00 και η τιμή του εισιτηρίου είναι 4 ευρώ.

 
Το πρόγραμμα των προβολών έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2013 έχει ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

6Η ΕΒΔ. “Silver Linings Playbook  / Οδηγός Αισιοδοξίας”

19-22/08/2013

Ο Pat είναι ένας προβληματικός νεαρός που μόλις βγήκε από το ψυχιατρείο. Στην προσπάθειά του να αναμιχθεί με τον κόσμο, να τα ξαναβρεί με την γυναίκα του και να ρυθμίσει την ζωή του, γνωρίζει την επίσης προβληματική Tiffany. Εκείνη προσφέρεται να τον βοηθήσει να ξανακερδίσει την γυναίκα του με ένα αντάλλαγμα. Έτσι γεννιέται μια ιδιαίτερη και πολύ δυνατή σχέση μεταξύ τους. Το "Silver lining" είναι ένα αγγλικό ιδίωμα και έχει την σημασία της άκρατης αισιοδοξίας. Αυτή ακριβώς είναι και η φύση της σχέσης που δημιουργείται μεταξύ του Pat και της Tiffany...

(Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper)

7Η ΕΒΔ. “Turbo / Τούρμπο”

26-29/08/2013

Ο Τούρμπο είναι ένα σαλιγκάρι παθιασμένο με την ταχύτητα… που δεν έχει. Βέβαια, τα μαλάκια της συνομοταξίας του δεν συμμερίζονται τα όνειρά του, παραγκωνίζοντάς τον συνεχώς. Ύστερα από ένα ντροπιαστικό συμβάν, το ονειροπόλο σαλιγκάρι θα βρεθεί στο καπό ενός σπορ αυτοκινήτου και από εκεί στο νιτρομπούκαλο του κινητήρα του, αλλάζοντας μοριακή δομή και αποκτώντας μια τούρμπο μηχανή αντί για καβούκι.

Ένα σαλιγκάρι γεννημένο για... γκραν πρι! 

8Η ΕΒΔ. “Μη Μου Χαλάς Τη Μέρα / The Last Stand”

02-05/09/2013

Ο σερίφης Owens εγκαταλείπει το Los Angeles, όπου υπηρετούσε, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια μικρή συνοριακή πόλη των Η. Π.Α. Εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει το βαρόνο του παράνομου εμπορίου ναρκωτικών Gabriel Cortez που μόλις απέδρασε και φέρεται να κατευθύνεται προς τη μικρή αυτή πόλη μαζί με τη συμμορία του και κρατώντας ομήρους.

Η πόλη του σερίφη Owens είναι το μόνο μέρος που μπορεί να στηθεί ενέδρα προκειμένου να ανακοπεί η πορεία του Cortez και να διασωθούν οι όμηροι. Τίποτε όμως δεν είναι σίγουρο αφού ο δραπέτης φαίνεται αποφασισμένος για να ξεφύγει προς το Μεξικό.

(Πρωταγωνιστούν: Arnold Schwarzenegger, Genesis Rodriguez, Jaimie Alexander)

Δεν υπάρχουν σχόλια: